reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam!
Już wróciliśmy. Maleństwo tym razem chciało pospać i obracało się d**ką. Udało się zmierzyć długość 6,65cm oraz obwód główki 2,28cm. Przezierność karkowa maluśka więc jestem spokojniejsza. Niestety jak doszło do szukania kości nosowej to się zaczęło wiercić, obracać i fikać fikołki. No i nie widzieliśmy :-( Ale śpi jak mamusia z jedną rączką pod głową hihi:-D

Idę poleżeć bo tyle przeżyć...i padam na ryjek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny tak na przyszłość. Jeśli w nocy około 3 chce mi się pić no i oczywiście napiję się. Czy rano mogę iść na badania? Niby się robi na czczo i dziś nie poszłam, ale do końca nie wiem czy mogłam czy tez nie.

U mnie w szpitalu jest KATEGORYCZNY zakaz przychodzenia w ciąży na czczo na morfologię. Na czczo tylko jeśli ma byc robiona glukoza. Rozmawiałamo tym z lek i położna i nie ma to wpływu na wyniki morfologii. Siuśki zbiera się na czczo ;)

PIWONIA jeszcze raz napiszę: trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze :)

Karty chipowe to tylko woj. śląskie ma :) Ja poprosiłam kadrowa żeby mi wpisała w książeczkę urlop wychowawczy i dzieki temu nie musze co miesiac stęplować

Ostatnia edycja:
ja właśnie mam to gdzieś i tylko cukier na czczo :tak:
właśnie też od pracujących w szpitalu wiem :tak:
poza tym dziewczyny jak ma się anemię to to że się nawet zje nic nie da i nie zmieni :tak:
ja po spacerku ale się natleniłam:-D:-D:-D

Witam ponownie!
Uff, nadrobilam, ale to chwile trwalo, tyle nowych postow.

Piwonia - trzymam kciuki i wysylam mnostwo pozytywnych mysli! Mam nadzieje, ze to nic powaznego. Czekamyna wiesci po wizycie u lekarza.

ale tu pusto:-(
dziś znalazłam poznajmy się więc już nadrobiła i lepiej was poznałam:-)
ojjjjjjjj miałam się położyć więc już naprawde uciekam!!!
do jutra :-)

czesc Aga ;-)
co u Ciebie?
u mnie dzisiaj w miare spokojnie, chociaz z niecierpliwoscia czekam na poniedzialek (ide do lekarza, moze zrobi mi malutkie usg i zobacze wreszcie, czy to chlopiec, czy dziewczynka ;-)

Czecsc wszystkim,melduje sie dzis dosc pozno,mam kryzys chyba jakis, wyprowadza mnie dzisiaj wszystko z rownowagi i rycze byle czego,ale w ciazy to chyga normalne?
Maz mnie wkurza,dziecko tez i wogule wszystko...:crazy:
A co tam u was? Musze teraz nadrobic dzisiejsza lekture,bo w pracy nie mialam nawet czasu zeby dz was zajzec,tyle roboty...szefostwo w sanatorium a na nas spadla cala firma...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry