reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a mnie obudził koszmar :wściekła/y:
witajcie dziewczyny:-)
a co do usuwania zębów patrzyłam na swoje zdjęcie jeszcze z 8 i odradzam usuwanie bez zdjęcia ja miałam korzeń 8 jakiś haczykowaty i jeden za7 zachodził:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dzien doberek
Ja dzisiaj nie w formie... :-( jakos tak nijak sie czuje, a do tego meczy mnie zgaga :baffled: masakra jakas :-(
chyba wskocze jeszcze na chwilke do wyrka :-(

aneta, dzieki za zaproszenie ;-)

Efe tak w ogromnym skrócie ludzkie mięso i gotowanie:wściekła/y:
jeszcze mnie telepie bo w ciąży te sny takie rzeczywiste:wściekła/y:

o widzę że mam w końcu oba dzidziusie na 5 kwadraciku:-)

Ostatnia edycja:
Emy u nas mówią że bezpieczne amoksycykliny i cefalosporyny (np Zinat brałam) - tylko ja nie wiem czy to też penicyliny choć wydaje mi się że nie?

Witam
Amoksycylina jest pochodną penicyliny, ale działa wybiórczo na konkretne wirusy i bakterie.Cefalosporyna ma podobne działanie, tylko jest lekiem półsyntetycznym.
Kiedyś penicylina "załatwiała"wszystko, co się da- teraz lekarze wybierają preparaty na konkretną grupę bakterii i wirusów, dlatego są bezpieczniejsze.
DZień zaczynam znów od winogron mnie są słodziutkie, tylko ja wywrotowiec już w sklepie wybieram te najbardziej zielone i kwaskowe:-)

reklama
To dzięki Bogu, że śpie jak zabita. Słuchając waszych opowieści to pewnie nie czujecie się zbytnio wyspane? Ja od maleńkości jak się najadłam spałam bite 3 godziny z zegarkiem w ręku. Mama mnie w domu zostawiała i szła za PRL-u w kolejkę stać. Mam szczerą nadzieję, że z moim Maluszkiem też tak będzie;)

Chyba że będzie spać jak mój Kochany. Ten nawet dotknięcie klamki usłyszy przez sen.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry