reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie mam pojęcia tym się nie interesuje

Mam pytanko z innej beczki. Gdzie oprócz allegro dostanę dres, ale nie chce nic oryginalnego. Tak po domu. Zostały mi jedne spodnie które mam z fajnego materiału i bez gumki. A te z gumką są nie wygodne. I nie wiem gdzie iść. A jedne to za mało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam pytanko z innej beczki. Gdzie oprócz allegro dostanę dres, ale nie chce nic oryginalnego. Tak po domu. Zostały mi jedne spodnie które mam z fajnego materiału i bez gumki. A te z gumką są nie wygodne. I nie wiem gdzie iść. A jedne to za mało.
ja tez chce sie wybrac w weekend do sklepu za butami i spodniami dresowymi bo jedne mam i to raczej bedzie mało,ja swoje dresowe kupowałam w Defekcie u nas

No i brak Dr Housa mnie dobija:wściekła/y: A już cały tydzień czekam na niego!
Paskudy w tym tvp2:growl:

Ja kupiłam dwie pary na giełdzie. Każde kosztowały 10zł więc po ciąży je po postu wywale do śmieci:-)

ja tez chce sie wybrac w weekend do sklepu za butami i spodniami dresowymi bo jedne mam i to raczej bedzie mało,ja swoje dresowe kupowałam w Defekcie u nas
No ja właśnie chodzę po allegro, ale bym wolała przymierzyć. Nie lubię tak kupować bez przymiarki. Ostatnio kupiłam w Reporterze bardzo fajne, ale teraz nie widziałam. JAkbym wiedziała, ze będzie potrzeba wzięłabym dwie pary.

Ja kupiłam dwie pary na giełdzie. Każde kosztowały 10zł więc po ciąży je po postu wywale do śmieci:-)
A z jakiego materiału?

Zwykłe materiałowe. Jedne z misiem pod spodem (wersja cieplejsza) drugie lekkie. Nie maja gumki tylko sznurek i nic mnie nie ciśnie. A tuż przed ciążą kupiłam sobie śliczny dresik w H&M ale ma gumkę i już nie mogę nosić.:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry