Mika75
Fanka BB :)
a kto gra?Jest bardzo fajny tylko niestety dziś mecz![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a kto gra?Jest bardzo fajny tylko niestety dziś mecz![]()

Nie mam pojęcia tym się nie interesujea kto gra?![]()
ja tez chce sie wybrac w weekend do sklepu za butami i spodniami dresowymi bo jedne mam i to raczej bedzie mało,ja swoje dresowe kupowałam w Defekcie u nasMam pytanko z innej beczki. Gdzie oprócz allegro dostanę dres, ale nie chce nic oryginalnego. Tak po domu. Zostały mi jedne spodnie które mam z fajnego materiału i bez gumki. A te z gumką są nie wygodne. I nie wiem gdzie iść. A jedne to za mało.
No ja właśnie chodzę po allegro, ale bym wolała przymierzyć. Nie lubię tak kupować bez przymiarki. Ostatnio kupiłam w Reporterze bardzo fajne, ale teraz nie widziałam. JAkbym wiedziała, ze będzie potrzeba wzięłabym dwie pary.ja tez chce sie wybrac w weekend do sklepu za butami i spodniami dresowymi bo jedne mam i to raczej bedzie mało,ja swoje dresowe kupowałam w Defekcie u nas
A z jakiego materiału?Ja kupiłam dwie pary na giełdzie. Każde kosztowały 10zł więc po ciąży je po postu wywale do śmieci:-)
No to muszę pojechaćW New Yorkerze widziałam sporo fajnych dresów!