deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Przepraszam. Ja mam 4 minuty samochodem.Dobijajcie koleżankę która do oryginalnego sklepu ma 70km![]()
Jak takie tanie to jadę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam. Ja mam 4 minuty samochodem.Dobijajcie koleżankę która do oryginalnego sklepu ma 70km![]()
piwonia to napisz czy coś było. Jak coś to tam pojadę.ja wybieram sie do Fashion Housa moze tam cos mi sie uda wybrać,sporo sklepów tam jest,ale lubie tez pojechac na giełde na Załęże i tam kupić sobie tanio a fajne ciuszki
ok,tylko,że ja dopiero w sobote sie tam wybierampiwonia to napisz czy coś było. Jak coś to tam pojadę.
W sumie też niedaleko mam.
Więc cały dzień jakby nie patrzeć. Bo jak jadę to wszędzie mojego ciągnę i do IKEA i do Fashion House. Ma mnie dość i po ponad miesiącu uda mi się go namówić znowu na taką wyprawę.Spokojnie. Dziś już od razu nie muszę mieć. Po za tym muszę delikatnie A powiedzieć, że znów coś chceok,tylko,że ja dopiero w sobote sie tam wybieram

u mamy mojej koleżanki. Dostanie prezent jak zorganizuje taki pokaz, więc idą ją wesprzeć. Jakbym wieczorem padła. To zobaczenia jutro. Miłego popołudnia laseczki. Pogłaskajcie swe brzuszki ode mnie;-)
ok,mój juz wie,że potrzebuje i sam mnie ciągnie,ja jeszcze musze do Ikei podjechać po kilka pojemników do pokoju dziewczyn,bo chcemy tam jakoś uporzadkowac zabawki,a one mały pokoik maja i taki nie wymiarowySpokojnie. Dziś już od razu nie muszę mieć. Po za tym muszę delikatnie A powiedzieć, że znów coś chce![]()