reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja wybieram sie do Fashion Housa moze tam cos mi sie uda wybrać,sporo sklepów tam jest,ale lubie tez pojechac na giełde na Załęże i tam kupić sobie tanio a fajne ciuszki

Dla mnie teraz takie zakupy to wielka wyprawa. Pomimo autostrady A1 i tak jedzie się wolno bo dobrą godzinę:wściekła/y: Więc cały dzień jakby nie patrzeć. Bo jak jadę to wszędzie mojego ciągnę i do IKEA i do Fashion House. Ma mnie dość i po ponad miesiącu uda mi się go namówić znowu na taką wyprawę.

Dobra to ja idę. Dałam się namówić na jakiś pokaz z pościelą wełnianą:zawstydzona/y: u mamy mojej koleżanki. Dostanie prezent jak zorganizuje taki pokaz, więc idą ją wesprzeć. Jakbym wieczorem padła. To zobaczenia jutro. Miłego popołudnia laseczki. Pogłaskajcie swe brzuszki ode mnie;-)

Spokojnie. Dziś już od razu nie muszę mieć. Po za tym muszę delikatnie A powiedzieć, że znów coś chce :-p:zawstydzona/y::tak:
ok,mój juz wie,że potrzebuje i sam mnie ciągnie,ja jeszcze musze do Ikei podjechać po kilka pojemników do pokoju dziewczyn,bo chcemy tam jakoś uporzadkowac zabawki,a one mały pokoik maja i taki nie wymiarowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry