reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Warto było pospacerować w deszczu, kupiłam w lumpku nowiusieńkie sztruksy, jeszcze z metką za 10 zł.Właścicielka ma sieć sklepów odieżowych i czego nie sprzeda normalnie wrzuca do lumpka.Niby rozmiar 38, ale zapinają się nad pępkiem, więc nie dla lasek, bo kolczyków nie widać:-)

reklama
ja ostatnio dziennie po 2l się staram ...
tak jak nigdy tak nie piłam to teraz jakoś idzie....
a ja nie moge jakos dziennie wiecej niz 4 szklanki wypić,a powinnam najmniej z 8 wypić,ja nigdy dużo nie piłam i teraz jakos nie moge sie przemóc

ja czekam az mój M przywieze mi kebab, tak juz od kilku dni jakos mam na niego smaka
a ja jeszcze nigdy nie próbowalam,a wiem,że niedaleko mamy najlepsze kebaby w mieście tylko jakos zawsze nie po drodze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia tak się poświęciła dla zuberka,że chyba się pofatyguję.zdrowotnie mi nie potrzeba, ale dla smaku, bo już nie wiem co pić.
Domyślam się, ze raczej powinnam szukać w aptekach.

a ja nie moge jakos dziennie wiecej niz 4 szklanki wypić,a powinnam najmniej z 8 wypić,ja nigdy dużo nie piłam i teraz jakos nie moge sie przemóc
Ja też nigdy nie umiałam pić dużo, ale pomału szukałam czegoś co mi w dużych ilościach przez gardło przejdzie i pije cały czas wodę truskawkową lub cytrynową czasami.
W końcu A mi nie marudzi ani lekarz.

Jak zaczęłam tak dużo pić, brzuszek zrobił mi się taki fajny okrąglutki nie wiem czy ma to coś z piciem wspólnego, ale bardzo mi się podoba :-):-D

reklama
majaam w aptece moze byc cieżko,bo to nie sezon na wody źródlane,ja kupuje w osiedlowym dużym sklepie,ale w aptece na zamówienie tez powinni przywieść
no ja stram sie pic rozne herbatki i woda zuber i woda jana,mineralnej nie lubie chyba ze smakowa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry