reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam serdecznie wszystkie mamy:)
Mam termin na 1 sierpnia. Czy znacie juz plec swojego malenstwa? Mi lekarz juz dwa razy powiedzial ze bedzie dziewczynka ale z tego co pytam kolezanki ktore ciaze maja juz za soba, mowia mi ze to za wczesniej, one wiedzialy dopiero w 5 miesiacu.

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy:)
Mam termin na 1 sierpnia. Czy znacie juz plec swojego malenstwa? Mi lekarz juz dwa razy powiedzial ze bedzie dziewczynka ale z tego co pytam kolezanki ktore ciaze maja juz za soba, mowia mi ze to za wczesniej, one wiedzialy dopiero w 5 miesiacu.
Dwie mamy u nas wiedzą.
Lekarz może wcześniej określić płeć dzidzi jeśli jest dobrze ułożona.

Mi lekarka powiedziała w 13 tc, ale zastrzegła przy tym, że to tak na 20%. Bo w tym 13 tc się łatwo można pomylić, bo jest mała różnica między chłopcem a dziewczynką.

Mi lekarz powiedzial w 13 tc i ze to na 80% dziewczynka, bo sie ladnie ulozyla. Za kolejnej wizycie potwierdzil. Z tego co wiem to ma najlepsze usg w miescie, wiec mam nadzieje ze sie nie myli:)

reklama
witajcie Edzia i Mola :-)
Udalo mi sie dzis zalogowac z pracy, ale czuje sie okropnie z powodu bolu glowy, to pewnie przez pogode bo za oknem straszne chmury i pada raz po raz :wściekła/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry