reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie czekam na ten filmik a on za diabla nie chce sie zaladowac na you tube, bleeee. A tak chcialam wam pokazac, troche jeszcze posiedze moze sie uda:angry:

ANECZKA ja tak sobie "dobrze" zrobiłam w piątek - też śledzie mnie kusiły i skusiły - zjadłam całe duże opakowanie śledzi w śmietanie i myślałam, że potem umrę :crazy: ale po prostu nie mogłam przestać o nich myśleś jak były w lodówce :baffled:
My dziś zaliczyliśmy spacer po starówce i czekoladę na goraco w kawiarni, Uśmiałam się z mojej Anielki bo jak tylko była jakas para to Anielka na cały głos: Pani, Pan a dziecko gdzie?

Jutro mamy spotkanie z położną o 11 i mamy spisać listę pytań i życzeń co do porodu... Zdam Wam relację ze spotkania jutro :tak:
A co do cesarki czytałam kiedyś artykuł w Zwierciadle, gdzie poród przez cc porównany był do sytuacji, że śpimy sobie spokojnie i bezpiecznie w ciemnym pokoju a nagle ktoś nas łapie, brutalnie wyciąga z łózka i świeci mocną latarka po oczach - to przeżywa dziecko...

KASIA dzięki za zaproszenie na NK :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Dziewczyny wieczorkiem. Odwiedzałam w weekend rodzinkę i mam spore zaległości. Pewnie dzisiaj to tylko czytać będe, a odezwę się jutro, bo dalej w domku siedze na zwolnieniu.

Mju dzieki za przygarniecie w grono znajomych;-)No ale niezly opis tej cesarki, faktycznie to napewno dla dzieciatka nic przyjemnego, taki maly szok. A Anielka bezbledna:wściekła/y:

a mój synek ostatnio mnie wypytywał gdzie dzidzia śpi i czy ma łóżeczko i krzesełko i co i jak je w brzuszku o raju ale się nagadałam
a i nie chciał uwierzyć że jest całkiem gola aż się śmiał że jak to nawet bez bodziaków:szok:
T wróci jednak wcześniej i zdążymy razem herbatkę wypić prze snem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś witam się jako pierwsza :-) DZIEŃ DOOOBRY

a wczoraj to mnie prawie wcale tu nie było, dzień spędzony w łazience :-( jejku masakra, już nie wiedziałam co ze sobą zrobić chyba wyszło ze mnie wszystko co mogło :-( mięta na wieczór i o 19 lulu

dziś mam nadzieję na lepszy dzionek, słonko świeci od rana :tak:
pozdrawiam wszystkie śpiące :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry