reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Malinka!
Obudziłam się z zaropiałymi oczami, zatkanym nosem i bólem gardła. Po umyciu, wysmarkaniu i wypiciu kawy trochę mi lepiej ale już zaczynam aplikować sobie herbaty z cytryną i miodem.
Najgorsze, że takie same objawy mają córeczki mojej koleżanki, które niedawno były w odwiedzinach. Muszę zadzwonić i zapytać się czy im już lepiej. Bo to na jakiś wirus wygląda:dry:

reklama
No Efe oby to nie był żaden wirus!!!Zdrówka życze!!!
Witaj Kasiu!!
Mojego mężusia od kilku dni męczył katar to go wygoniłam i ma spać w drugim pokoju jak mu nie przejdzie:-p

aaaaaaaaaaa dziewczyny pokazał mi się jakiś komunikat na czerwono że wirus jakiś tam został zaakceptowany w komputerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja nic nie klikłam :no: a teraz mi obraz znika co chwile:wściekła/y::crazy:

witajcie!
Nowy tydzień nowe możliwości:-) jakoś mi tak lekko dziś.

Na pęcherz to urosept i wit C 3*dziennie po 3 tabletki, po 3 dniach jak nie będzie poprawy to idz do lekarza, przepisze furaginum.
Ja w poprzedniej ciąży nabawiłąm się zapalenia pęchęrza, nie przechodziło a mimo to pojechalam nad morze, po 3 dniach wracałam do Poznania "na sygnale" wprost do szpitala, diagnoza: ATAK KOLKI NERKOWEJ! bóle jak przy porodzie. Tydzien w szpitalu i antybiotyk pomógł.
nie lekceważcie pęcherza.

Wcześniejsze choróbsko też od dzieci tej koleżanki miałam. Ale nie mam zamiaru zrywać kontaktu z powodu takiej pierdoły. Bo niby co? Mam siedzieć zamknięta w domu i ludzi unikać? Zgłupiałabym...

reklama
Witaj Sempe.
Malinka tak nie najgorzej, tylko troche niewyspana jestem bo obudzil sie o pierwszej, nie spal do wpol trzeciej i obudzil sie i wstal przed szosta. Ale choroba nie rozwija sie mam nadzieje ze damy rade

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry