reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wszystkie kobietki:) postanowiłam od dzisiaj aktywnie uczestniczyć w życiu forumowiczek mających termin na sierpień 2009r.:) my dokładnie czekamy na 3 sierpnia od ostatniej wizyty u lekarza wiemy już ,że w brzuszku gości dziewczynka na 90% ja bardzo sie cieszę ,ale mam wrażenie ,że mój mąż bardziej choć ciągle uparcie powtarza ,że płeć jest nieważna byle dziecko było zdrowe, ale widzę na jego twarzy uśmiech i zadowolenie jak głąszcząc brzuszek mówi z radością cześć Zuzia:)mam nadzieję ,że dzięki Wam uda mi sie znaleść odpowiedź na wiele nurtujących mnie pytań jak i Wam pomóc jeśli tylko będę potrafiła. Wkońcu dobrze jest mieć grupę wsprarcia ,która doskonale wie co aktualnie czuję i przez co przechodzę:)życzę Waszystkim udanego dnia odwiedzę Was wieczorkiem:)pozdrawiam

reklama
Ja też dziś pół nocy nie przespałam, bo na siku wstać musiałam (a rzadko mi się zdarza) i nos zatkany i niewygodnie i za gorąco. Jak twój mały Kasiu? Tylko on nie powie co mu jest nie tak prawda?

No najgorsze takie czuwanie w nocy.Napewno będzie dobrze tylko żebyś Ty się nie zaraziła!
Ja twarda jestem, tyle razy coon byl chory i jakos nigdy nic nie zlapalam, gorzej ze chyba maly biegunke zlapal bo nigdy dwa razy kupy nie zrobil na dzien a dzis juz druga przed chwila poszla, szlak by to:baffled::angry::baffled:
Efe myslalam przed chwila ze nie tak zle ale chyba jeszcze cos doszlo oby nie

Ty mnie Kasieńko nie strasz ja po 2 dniach w końcu dziś rano...no wiesz? Ale to po kawie myślę...a węgiel dzieci i kobiety w ciąży mogą?

rzodkiewka w Lidlu za 1,19...kurde ale bym zjadła sałatki z pomidorem i rzodkiewką..wrrr
najgorsze że byłam wczoraj w tym cholernym lidlu i nie mieli rzodkiewki!!!
nie ładnie tak kobietę w ciąży w konia robić
no zaczynam o jedzeniu? trzeba iść śniadanie zrobić bo monitor zjem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak wegiel mozna, no i jest taninal to jest ziolowe i bardzo dobre na biegunke, no i w ciazy mozna.
Efe no fakt nie strasz.
Malinka to mozemy sobie reke podac ja tez z zadupia:wściekła/y:

Cześć dziewczyny :-)

Kasiu przykro mi z powodu Małego
Efe, a tobie co się dzieję?

Idę poczytać wczorajszy dzień i dzisiejszy do teraz :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry