reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kaska25 a mnie jedna z dziewczyn podała kiedyś tą stronkę też można tam dzidzię podejrzeć w każdym tygodniu bardzo fajna
Tydzień ciąży - tydzień po tygodniu. Rozwój dziecka
Dzieki Taszka fajna stronka zapisalam sobie w ulubionych, ta moja stronka to fajna tez ze wzgledu na to z kazdej strony mozna dzidzie podejrzec, no i oczywiscie szkoda ze po angielsku ale poogladac mozna:-)
Jagna mnie tez powoli wszystko zaczyna pobolewac, macica rosnie i uciska na rozne narzady stad pewnie uczucie bolu.

reklama
A ten krem ,,Pimafucin,, to na co masz stosowac? Moja gosia Kiedys go miala deo stosowania na twarzy,bo jakies krostki na twarzy wyskoczyly(miala wtedy ze 2 mies.) ja myslalam ze to potowki,ale okazalo sie ze to cos ze szpitala przywlokla,ale nie wolno dluzej niz 5 dni stosowac go,bo jest ze sterydem...

Witam wieczorkiem
Dziewczynki z bolacymi brzuszkami do lozka :-) duzo odpczywac i lezec
Mnie na szczescie nie boli brzuch ale na poczatku to codziennie bralam nospe
Kochane zycze milej nocki i kolorowych snow:-D

Dobry wieczór, wcale niue jest łatwo nadrobić te strony które piszecie jak jestem w pracy:-D
Anet tu w anglii są niższe normy, a gdy mi spadało żelazo, połozna kazała nadrabiać jedzeniem.I pomogło. Jadłam słonecznik który mam mnóstwo żelaza, Suszone morele i brzoskwinie, buraczki. Szpinak nie ma tak dużo żelaza jak się wydaje, ale też jak ktoś lubi można jeść.
Dzisiaj byłam u endokrynologa i tarczyca jest cały czas w dobrej formie:-), cieszę się niezmiernie, bo od początku ciąży biorę leki, i nie mam żadnych skoków!
Piwonia sto lat!

reklama
Też mam taką nadzieję! Jeżeli chodzi o tarczycę to to co najgorsze juz minęło, bo w 2-gim trymestrze dziecko samo produkuje hormon tarczycy, teraz przedemną cukrzyca, i martwie się cholernie. Wczoraj czytałam jak sobie radzą dziewczyny z cukrzycą na forum, i wiem że sobie dam rady, tyle że to wielkie wyzwanie. Oby cukrzyca pojawiła się póżno, a najlepiej żeby mnie ominęła szerokim łukiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry