reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie! Dopiero sobie siadlam,ledwo dziś zyje....Bylam rano na wynikach,no i spadla mi hemoglobina,a przeciez biore witaminy juz ze 2 miesiace....

A do lekarki ide dopiero 12 marca,myslicie ze mi zelazo przepisze,czy 11,6 hemoglobina moze byc? Raczej zamala,bo norma jest od 12-16

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anet pewnie będziesz musiała preparat z żelazem brać:tak: w witaminach jest malutko żelaza
Piwonia miłego wieczoru:-)
A ja siedzę i się szczerzę jak głupia bo dzidziunia poczyna sobie coraz mocniej i coraz częściej:-)

Ostatnia edycja:
Witam sie! Dopiero sobie siadlam,ledwo dziś zyje....Bylam rano na wynikach,no i spadla mi hemoglobina,a przeciez biore witaminy juz ze 2 miesiace....
Anet w ciazy hemoglobina spada fizjologicznie ja mialam pod koniec 10 i mowili ze moze byc. A w witaminach ktore bierzesz jest zelazo? Bo nie w kazdych jest

Aneczka fajnie masz moja dzidzia cicho siedzi czasem tylko mnie posmyra:-)

KASAX ja bym eurespalu nie dała - bo to moim zdaniem po pierwsze maść na szczury a po drugie moja Aniela reaguje na ten lek fatalnie - spać nie może i jest strasznie pobudzona.
Ja z góry juz dziekuję za ten lek jak tylko mi lekarz chce przepisać...

Mju no ja wlasnie za niego podziekowalam bo sama mam po nim przyspieszony rytm serca:baffled:A co dopiero moze miec dziecko takie male:tak:
Aneczka pewnie disco sobie urzadza:-D

reklama
Kasia jest zelazo,biore feminatal i tam pisze ze jest 28 mg,nie wiem czy to duzo,czy malo?

Moja siostra jak kiedys brala eurespal,to u kardiologa wyladowala,a Gosia brala juz nie raz i na szczescie nic jej nie jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry