reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia jak bedziesz miala wolna chwile to zajrzyj na Nk:-D
Tylko tak sie zastanawiam czemu mu zaraz na oskrzela przelazi, czy on nie moze miec zwyczajnie po prostu zapalenia gardla np.

reklama
Witam

Piwonia i ja dołączam się do życzeń, od dziś już tylko dobrych rzeczy i wiadomości.

Ciężki jest powrót do pracy,ale jak już wsiądę do atobusu, to jakoś jest. Tylko jak wracam, to padam. I oczywiście halny w górach, to moja głowa pęka.

Piwonia mam prośbę czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym nebulizatorze:confused: to przy alergii dobre:confused: bo ja i mały alergicy a i dzidzia pewnie też bedzie:dry::confused:
Ania to przy alergii jest super ale jesli ma sie problemy z drogami oddechowymi. Do nebulizatora podlacza sie leki badz sol fizjologiczna do nawilzenia drog oddechowych, rozpyla on leki i siwtnie sie wtedy ono rozprowadza. Jak maly byl w szpitalu to mial nebulizacje, bardzo mu pomogly.
Ceny wahaja sie od 150 do 300 i powyzej zl.

byłam byłam i ślicznie dziekuje to chyba mój pierwszy prezent jeszcze raz dzikuję :*:*
Milo mi ze sie podoba no i ze jestem pierwsza. Zyczen nie pisalam bo juz ci skladalam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piwonia mam prośbę czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym nebulizatorze:confused: to przy alergii dobre:confused: bo ja i mały alergicy a i dzidzia pewnie też bedzie:dry::confused:
moje niby też alergiczki
od małego chorują mi głównie na zapalenie oskrzeli i płuc,innych chorób nie miewają,wszystkie przebiegają dosć szybko,bez gorączki
odkąd mam nebulizator to kazdy katar moge tym wyleczyc(sól fizjologiczna sama lub połączona z Mucosolvanem do inhalacji),każdy kaszelek lecze lakami ,któree są do tego
i musze powiedzieć,że mnie ten zakup sie zwrocił i wiele razy uratował nas od szpitala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry