Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to przy alergii dobre
bo ja i mały alergicy a i dzidzia pewnie też bedzie

byłam byłam i ślicznie dziekuje to chyba mój pierwszy prezent jeszcze raz dzikuję :*:*Piwonia jak bedziesz miala wolna chwile to zajrzyj na Nk
Tylko tak sie zastanawiam czemu mu zaraz na oskrzela przelazi, czy on nie moze miec zwyczajnie po prostu zapalenia gardla np.
Ania to przy alergii jest super ale jesli ma sie problemy z drogami oddechowymi. Do nebulizatora podlacza sie leki badz sol fizjologiczna do nawilzenia drog oddechowych, rozpyla on leki i siwtnie sie wtedy ono rozprowadza. Jak maly byl w szpitalu to mial nebulizacje, bardzo mu pomogly.Piwonia mam prośbę czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym nebulizatorzeto przy alergii dobre
![]()
Milo mi ze sie podoba no i ze jestem pierwsza. Zyczen nie pisalam bo juz ci skladalambyłam byłam i ślicznie dziekuje to chyba mój pierwszy prezent jeszcze raz dzikuję :*:*

moje niby też alergiczkiPiwonia mam prośbę czy mogłabyś powiedzieć coś więcej o tym nebulizatorzeto przy alergii dobre
![]()
Tez mi sie tak wydajeAneczka warto nawet te 300 wydać, bo przydaje się w każdym wieku i nie tylko alergikom.
to piwonia ktoś ci polecil
właśnie patrzę na allegro są ok 150 zł,
może alergolog się poradzićto piwonia ktoś ci polecil
![]()