• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
M

mags777

Gość
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Ponieważ dziś dowiedziałam się że ja też dołączę do tego grona ( szczęśliwe dwie kreseczki!!!!!) a nie znalazłam wątku ''sierpniowego'', postanowiłam go założyć. Zapraszam wszystkie kobietki, które właśnie na ten miesiąc wyznaczony mają termin, żebyśmy wspólnie mogły przeżywać ten cudowny czas, wspierać się i dzielić wątpliwościami i radościami też. Jestem taka szczęśliwa!!!! Pozdrawiam,
mags777 :-D

reklama
gratuluje !!!! i ja tez dolanczam do tego szczesliwego gronu wlasnie sie tez dzisiaj dowiedzialam jestem bardzo szczesliwa staralismy sie z mezem 10 miesiecy i bardzo sie cieszymy pozdrawiam ..:-)

Witam dziewczyny! Cieszę, że już jest wątek sierpniowy.
Ja mam termin mniej więcej na 6-go sierpnia. Od roku leczę się na PCO, także moja fasolka powstała za sprawą dużej dawki leków.
teraz też nie daje mi się mocno cieszyć. Lekarz przepisał mi nowe leki i kazał leżeć, nic nie robić i nigdzie się nie ruszać, ewentualnie na 30 min. spacer.

Napiszcie coś o Was. Musimy się poznać, w końcu długie 9 m-cy przed nami ;)
Pozdrawiam

witam emy.... :-)
gratulacje!!!!!
a ja tez mam termin na 6 sierpnia...:-D:-D:-D!!!1 wiec jest nas dwie.. ... ja tez mam pco ..i staralismy sie 10 miesiecu.. i w zeszlym tygodni bylam u gina i jeszcze nic nie bylo wiadomo.. a w sobote mi sie @ spozniale juz 3 dzien i o tak zrobilam tescik i byly dwie kreseczki:laugh2::szok: i bardzo jestem szczesliwa .. troche mi bol brzucha dokucza ale szczesliwa .. pozdrawiam

andradk, gratuluję i cieszę się bardzo, że mamy ten sam termin porodu. Urodzimy słodkie lwiątka. Mąż jest zadowolony, bo sam jest z sierpnia. Niezły sobie sprawił prezent urodzinowy
Ja z radości zrobiłam 3 testy!
Bałam się, że z pco nie zajdę w ciążę. naczytałam się, że dziewczyny starają się zajść latami.

SylwiaZG, dziekujemy za wsparcie. Przecudowną masz córeczkę. Pozdrawiam

:-DGRATULUJE WSZYSTKIM :-D
W końcu się zaczęło....:sorry:
Ja rok temu jeszcze nie wiedziałam jaka mała niespodzianka do nas przyjdzie.:-)
Najszczęśliwszych 9 miesięcy i przecudnych dzieciaczków.;-):tak:;-)

Witam wszystkie mamusie))

U mnie takze pozytywny wyniczek ale wizyta u poloznej dopiero 8-12-08
a pozniej skierowanko do szpitala na usg bede wiedziec wiecej....

Jak narazie terminek pokazuje sierpien wiec witam)))))))))))

Gratuluja zafasolkowanym:-D
trzymajcie sie sierpniówki:-) Nie moge uwierzyć, że już jesteście na forum! Czas z maluszkiem szybciej leci...
Pozdrawiam, doświadczona mama-sierpniówka 2007:-D:tak:

reklama
Witajcie!
Dołączam do Waszego wątku. Dziś rano zrobiłam test i wyszły 2 grube kreski :-). Po chwili zrobiłam jeszcze test innego producenta i to samo :-). Juz zadzwoniłam do mojego lekarza zeby umowic sie na przyszly tydzien. wedlug moich obliczen to 3 tydzien ale gdyby liczyc od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki to 6. Jak to liczyc? w przyszlym tygodniu mam nadzieje ze sie potwierdzi, byc moze to jeszcze za wczesniej zeby zobaczyc ale juz dluzej nie moge czekac!!! Fajnie ze powstal juz watek sierpniowy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry