• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny ja bym chciała sie dopisać jeszcze tak nie śmiało, 5 dni temu @ nie przyszła test pokazuje dwie kreski :-)byłam w czoraj u gina ale powiedział ze za wcześnie na usg:-( dopisze ze to moj 31dc , dał l4 i kazał odpoczywać . Gratuluje wszystkim przyszłym Mamusią

reklama
wlasnie przegladalam forum.. nie bylo mnie dlugo bo zle sie czuje i moje objawy chyba za w ostrxzejszej formie.. .. nie moge jesc i wszysto wzracam wiec nie mama duzo sil wiec duzo odpoczywam i pije tylkmo maslanke.. .. a jak u ciebie aga???

Cześć dziewczynki :-) melduje sie i ja u mamuś sierpniowych :-)
u gina jeszcze nie bylam ale kilka tescikow wyszlo pozytywnie, @ brak wiec chyba wszystko zmierza ku dzidziusiowi :-)
Wizyte mam dopiero 8 stycznia, ale w poniedzialek chyba polece na betke. Napiszcie mi proszę, czy betke robi sie na czczo?
Buziaki ogromniaste

Witam z ranka. Wstaje tak wczesnie bo moj maly taki ranny ptaszek a pospalabym sobie:nerd:Wykoncza mnie te mdlosci, na dodatek nic mi nie wchodzi do jedzenia bo kolkiem w gardle staje:no:Aga raczej kazde badanie krwi jest na czczo niewiem nigdy bety nie badalam a zreszta to moja nie pierwsza ciaza takze bez tego jestem pewna ze jestem. :tak::baffled:

Witam wszytskie sierpniowe mamy 2009. Rok temu moj gink potwierdzil, ze jestem w ciazy. Moje szczescie nie mialo granic, a dzisiaj mam juz 4 m-c coreczke. Zycze Wam i tym Waszym fasolkom wszytskiego dobrego:-):-):-):-):-):-):-)
Sierpniowa mama 2008.

Witajcie,jestem tu nowa (chociaż przez ostatni rok byłam z Wami codziennie).Przez rok czasu staraliśmy sie z mężem o dziecko.To moja 3 ciąża i mogę sie dopisać ,termin na 17 sierpień 2009. Liczymy na to ,że to dziewczynka w porównaniu do poprzednich ciąż (a mam 2 synów )czuje sie świetnie :-) Pierwszy raz nie wymiotuje ,nie przesypiam całych dni i nocy .Jestem cały czas na chodzie i nie czuje żadnych objawów ciążowych ,dokuczają mi tylko te syfki:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja niestety poroniłam - 5 TYDZIEŃ CIĄZY-
Chciałam Was ostrzeć jeżeli boli was brzuch nie zwlekajcie dzwońcie do lekarza, A JESLI ZOBACZYCIE PLAMIENIE CHOĆBY MINIMALNE NIE ZASTANAWIAJCIE SIĘ, JEDZCIE DO LEKARZA.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry