• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam serdecznie ja mam termin na 5 sierpnia :-) Też tak jak Ty Emy pokochałam KFC, ciekawy przypadek, czyżby te panierwkowe kurczaki miały jakiekolwiek składniki odżywcze, które bobas potrzebuje?
Gdyby ktoś był chętny opisać jak zamieścić SUWACZEK, to będę radosna :-)

Buziaki mamuśki!

reklama
Emy, moja fasolka też poczuła smak fast foodów (których nie jadam już od dawna). Wczoraj miałam taką "chcicę", że mój mąż był skazany na jakże niskokaloryczny i zdrowy obiad w ... McDonaldsie :-) Jejku jak mi smakowało! Miałam ochotę zjeść wszystko co tam podają (oprócz słodkiego) ;-)

Dziewczyny 3majcie się jakoś z tymi przykrymi objawami. Życzę Wam by szybko ustąpiły (a sobie po cichu by nie nadeszły ;-)).

Witam serdecznie ja mam termin na 5 sierpnia :-) Też tak jak Ty Emy pokochałam KFC, ciekawy przypadek, czyżby te panierwkowe kurczaki miały jakiekolwiek składniki odżywcze, które bobas potrzebuje?
Gdyby ktoś był chętny opisać jak zamieścić SUWACZEK, to będę radosna :-)

Buziaki mamuśki!

Sonita, podaje link do miejsca na forum, gdzie jest wszystko krok po kroku opisane (ja z tego korzystałam): https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

powodzenia!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
emy ja nie narzekam na te sluzbe zdrowia...przeszlam tu 3 poronieia i ogolnie mowiac mimo takich okolicznosci nic zlego powiedziec na nich nie moge,...i wszystkie badania razem z mezem aby ustalic przyczyny tych obumieran dzieciatek zrobili nam bardzo szybko i za darmo....teraz jestem pod opieka kliniki wczesnej ciazy i co 2 tygodnie robia mi usg.....

poza tym dzien dobry,.......bo sie nie przywitalam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam serdecznie. Troszke was podczytuje i wychodzi na to ze do was dolacze, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie. Niedawno zrobilam test i pozytywny az za bardzo. Jestem tym faktem nieco zaskoczona, bo mam 10msc synka i to jest taka mala wpadka. Ale tak licze sama ze gdzies 6-7 tydzien wypada. A wiec mam dwoch synkow 7lat i 10msc Kuba i Mateusz. Kilka razy poronilam a wiec teraz znow sie boje ze cos moze sie stac. Narazie jest ok tylko nie mam apetytu i strasznie mnie mdli. Jak juz jest to bobo to mam nadzieje ze bedzie corunia, to moje male marzenie. A teraz poczytam sobie troche o was, bo marze zeby miec z kim pogadac o tych naszych dolegliwosciach. Pozdrawiam:tak::-)

reklama
No wlasnie Aga juz kiedys czytalam twoje posty na forum poronienie czy po poronieniu cos takiego. Takze ciesze sie ze cie tu spotkalam. Bede trzymac za ciebie kciuki a ty za mnie. W ostatecznosci jak ja znow urodze synka a ty corke to mozemy sie zamienic:wściekła/y:Z suwaczkiem jeszcze sie wstrzymam bo nie jestem pewna tygodnia maial nieregularne@

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry