reklama
za to mame mam kochaną pomaga mi jak może, martwi sie za mnie, kochana kobitka :-)współczuje takiej teściowej.... moja nie żyje więc nie wiem jaka jest... ale podobno bardzo pracowita była![]()
Kamis_zgierska
kamys
heheheh mika nie przejmuj sie moja by predzej cyjanku mi dodala do obiadu jakby mnie zaprosila niz w czyms pomogla. 
takie juz sa te tesciowe( chociaz nie zawsze)
ja zrobilam sobie kanapke z pasztetem driobiowym i swiezym ogorkiem i to jest chyba to na co mialam ochote
chyba przez ta pogode jestesmy wszystkie takimi malymi leniuszkami, takze to nie nasza wina
:-):-)
ja zrobilam sobie kanapke z pasztetem driobiowym i swiezym ogorkiem i to jest chyba to na co mialam ochote
chyba przez ta pogode jestesmy wszystkie takimi malymi leniuszkami, takze to nie nasza wina
MALINKA2109
Fanka BB :)
Małgoś źle się czujesz i chcesz gdzieś jechać??I to na święta??ja bym nie pojechała-odpocznij z rodzinką.Koniecznie daj znać co po wizycie!!!
no to mnie pocieszyłaś, już myslałam że tylko ja jestem taki len...heheheh mika nie przejmuj sie moja by predzej cyjanku mi dodala do obiadu jakby mnie zaprosila niz w czyms pomogla.takie juz sa te tesciowe( chociaz nie zawsze)
ja zrobilam sobie kanapke z pasztetem driobiowym i swiezym ogorkiem i to jest chyba to na co mialam ochote![]()
chyba przez ta pogode jestesmy wszystkie takimi malymi leniuszkami, takze to nie nasza wina:-):-)

basia1807
mama trzech skarbów
ja sobie jeszcze jablko wrzuce na ruszt.... sama nie wiem co bym zjadla...i co ze soba zrobila

Kamis_zgierska
kamys
za to mame mam kochaną pomaga mi jak może, martwi sie za mnie, kochana kobitka :-)
to tak jak ja, dobrze ze mamy chociaz mamy nasze:-)
reklama
Podziel się: