ale robicie apetyty, też UWIELBIAM !!!kocham LASAGNIE![]()
reklama
maggie85
Mama M.
basia1807 Mika to zapraszamy
dużo jej
dzielenie się jest fajne, ja nadal w Zamościu to macie bliżej niż na moje podkapracie hihi

Kamis_zgierska
kamys
Czesc!!!
a własnie ostatnio Cię wspominałam,że zniknełaś, co u Ciebie? jak sie czujesz?
a dziekuje
Mola1
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Witam sie dopiero pierwszy raz po swietach.
Przeczytalam wlasnie posty z 13.04 i powiem Wam ze u mnie tez sytuacja byla nieciekawa.... To chyba jakis zly dzien byl... Zabieram sie za zaleglosci z wczoraj i dzis. Milego dnia laski:-)
Przeczytalam wlasnie posty z 13.04 i powiem Wam ze u mnie tez sytuacja byla nieciekawa.... To chyba jakis zly dzien byl... Zabieram sie za zaleglosci z wczoraj i dzis. Milego dnia laski:-)
basia1807
mama trzech skarbów
o to jutro chyba kilka osób znów bedzie wiedziało co tam sie chowa?czekamy oczywiscie na relacjea dziekujedobrze sie czujemy z malenstwem jutro mamy polowkowe usg
i caly czas o tym mysle. pisze prace licencjacka i kompletnie nie mam weny ostatnio
a jak u was? jak sie czujesz ?:-)
A jakoś sie kulamy powoli, raz lepeij raz gorzej ale ważne ze do przodu :-)a dziekujedobrze sie czujemy z malenstwem jutro mamy polowkowe usg
i caly czas o tym mysle. pisze prace licencjacka i kompletnie nie mam weny ostatnio
a jak u was? jak sie czujesz ?:-)
agusia0611
Fanka BB :)
Witam się i ja!
Ja jak zwykle w biegu i na chwilkę....;-)
Mam dziś USG o 17.45!!
Może z Maćka zrobiła sie Maciejka przez tydzień.....
Chyba bym ze szczęścia umarła.....
Ja jak zwykle w biegu i na chwilkę....;-)
Mam dziś USG o 17.45!!
Może z Maćka zrobiła sie Maciejka przez tydzień.....

Chyba bym ze szczęścia umarła.....

Kamis_zgierska
kamys
o to jutro chyba kilka osób znów bedzie wiedziało co tam sie chowa?czekamy oczywiscie na relacje
hehe no mi juz w 16 tygodniu powiedzieli ze chlopczyk i pozniej w 19 tgodniu tez ze chlopczyk
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
esemes wyslany
ja bede miala core na sto procent

ja bede miala core na sto procent

Podziel się: