reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam sie i ja o poranku ;-)

my wczoraj z Mezulem padlismy juz ok 21:00 :szok:
a teraz wyprawiwszy go do pracki, wcinam sniadanko i Was podczytuje :-)

aga.p77, aniaso86;-) bywa, ze Ci nasi faceci sa daremni i tylko nam krew psuja, ale coz... juz taki chyba ich urok :confused::-D najwazniejsze, zebysmy umialy nad tymi naszymi hormonami zapanowac, policzyc do 10ciu, albo nawet do 20-stu :tak: i sie wyciszyc :tak:

Aneta, wszystkiego najlepszego dla Gosi

Piwonia, ty to pewnie masz teraz istny młyn przed niedziela :baffled: do tego jeszcze ta nieprzespana noc :baffled: mam nadzieje, ze nie zostalas sama z calymi przygotowaniami, i masz pomocne osoby koło siebie :confused: ty sie teraz oszczedzaj ile tylko mozesz!! ;-)

tak tak oczywiscie jestem ja i tylko ja,tzn do 10 mam starszą w domku bo potem do szkoły idzie
sama bede robiła wszystko

u nas wyniki są zawsze na koniec roku i przyznawane nagrody, w zeszłym roku byłam zaskoczona bo moja nic sie nie zdradziła a przyniosła 3 nagrody z 3 konkursów :tak::-D
u nas na koniec tez są nagrody i dyrektorka czyta wyróżnione dzieci,ale na biezaco z każdego są podawane,z tego mialy byc juz wponiedziałek,ale pani która go prowadziła poszła nagle na L4 wiec niewiemy nic
a dodatkowo na stroie szkoły są zawsze podawane dzieci ,ktore zajęły jakies miejsca w różnych konkursach

reklama
Do góry