reklama
megaczka
Fanka BB :)
wpadłam na 5 min bo juz mąż z filmem czeka, nie pamiętam kiedy ostatnio razem coś oglądaliśmy 
Mała spala mi o 10 rano 2 godziny, anigdy wczesniej jej sie to nie zdarzylo i rozregulował jej sie kompletnie rytm dnia!! Po południu u znajomych zaczeła mega marudzić ale nie mogła zasnąć w nowym miejscu no i trza sie było zwijać... ach dzieci :-)
Magda wyobrażam sobie że miałaś stracha, ja strasznie nie lubie jezdzić po ciemku po nieznanych terenach
Mola udanej imprezki
Baśka mam nadzieje że karolowi szybko minie biegunka a Bartusiowi wyjdzie lada moment ząbek i po krzyku :-)
miłej niedzeli wszystkim!!

Mała spala mi o 10 rano 2 godziny, anigdy wczesniej jej sie to nie zdarzylo i rozregulował jej sie kompletnie rytm dnia!! Po południu u znajomych zaczeła mega marudzić ale nie mogła zasnąć w nowym miejscu no i trza sie było zwijać... ach dzieci :-)
Magda wyobrażam sobie że miałaś stracha, ja strasznie nie lubie jezdzić po ciemku po nieznanych terenach

Mola udanej imprezki
Baśka mam nadzieje że karolowi szybko minie biegunka a Bartusiowi wyjdzie lada moment ząbek i po krzyku :-)
miłej niedzeli wszystkim!!
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
witam niedzielnie,
właśnie dostałam @ i z jednej strony się bardoz ciesze bo myślałam że już w ciąży jestem :-) bo krążek wyjełam 6 dni temu no a z drugiej już mnie głowa zaczyna boleć i mam mega "potok" wiec nie dam rady znieść wózka i musimy ze spacerem czekać na Ł.
a i poszłam dzisiaj rano do łazienki a Zośka spała u nas na łóżku i się obudziła i za chwile słysze płacz, wchodze a ona spadła za łóżko(mamy łóźko dosunięte do kaloryfera ale on jest tylko na tak jakby środku łóźka a w pozostałych miejscach są dziury i dopiero ściana). oczywiście i kaloryfer obłożony poduchami i te dziury też pozasłaniane no ale panna musiała ją zepchnąć. No ale chociaż miała miękkie lądowanie :-)
właśnie dostałam @ i z jednej strony się bardoz ciesze bo myślałam że już w ciąży jestem :-) bo krążek wyjełam 6 dni temu no a z drugiej już mnie głowa zaczyna boleć i mam mega "potok" wiec nie dam rady znieść wózka i musimy ze spacerem czekać na Ł.
a i poszłam dzisiaj rano do łazienki a Zośka spała u nas na łóżku i się obudziła i za chwile słysze płacz, wchodze a ona spadła za łóżko(mamy łóźko dosunięte do kaloryfera ale on jest tylko na tak jakby środku łóźka a w pozostałych miejscach są dziury i dopiero ściana). oczywiście i kaloryfer obłożony poduchami i te dziury też pozasłaniane no ale panna musiała ją zepchnąć. No ale chociaż miała miękkie lądowanie :-)
Ostatnia edycja:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
hej
ja właśnie siedzę i słucham jak moje dziecko przez sen popłakuje
przez tą zmianę czasu wszystko nam się rozregulowało
grunt, że pogoda w miarę i w końcu u da nam się z domu wyjść
Megaczka my wczoraj też mieliśmy wieczór filmowy
poszłam spać grubo po północy i teraz mam parapety pod oczami
ja właśnie siedzę i słucham jak moje dziecko przez sen popłakuje
przez tą zmianę czasu wszystko nam się rozregulowało

grunt, że pogoda w miarę i w końcu u da nam się z domu wyjść
Megaczka my wczoraj też mieliśmy wieczór filmowy

Dziewczyny przypominam o zdjeciach bo mało ich ciągle jest i do kolazu porównawczego sporo jeszcze brakuje
tu brakuje mi tak:
karincia,agap77,azorek,malbertka,andariel,chogata,joan,jakubka,rubi,majaam,gosia,aneczka,sempe,agusia
Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78
Ann
enka
miranda
rubi-doszło
Aneczka(bez jednego)
czekam do konca przyszłego tygodnia i po chrzcinach bym sie za to wzięła
dla przypomnienia tez mój adres: kargab@poczta.fm
tu brakuje mi tak:
karincia,agap77,azorek,malbertka,andariel,chogata,joan,jakubka,rubi,majaam,gosia,aneczka,sempe,agusia
Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe
Mola1
zulejka78
Ann
enka
miranda
rubi-doszło
Aneczka(bez jednego)
czekam do konca przyszłego tygodnia i po chrzcinach bym sie za to wzięła
dla przypomnienia tez mój adres: kargab@poczta.fm
Ostatnia edycja:
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dzien dobry:-) U nas chyba 2 zabek idzie bo cos od rana Alex marudzi:-(
maggie85
Mama M.
Dzień dobry :-)
wchodze już po raz trzeci i ciągle coś mi przeszkadza napisać
dominiczka, współczuję @ moje pierwsze po porodzie były masakryczne
a poza tym liczyłam że się skrócą a tu lipa, dalej 6 dni... 
Słonko u nas, moje chłopaki na spacerze a ja gotuję (
z przerwą na forum)
Bałagan mam w domu nieziemski! kurna nie wiem jak ja się wyrobię
bo się nam zachciało przemeblowania robić ... ych
jutro mam ostatnie zajęcia na uczelni, i potem do roboty, tylko Marcepan nic nie daje zrobić, w wózku nie usiedzi w łóżeczku max 10 min. zostaje mi puścić jakąś bajuchę to ga zajmie może na dłużej :/ albo dac gitarę i niech rzempoli
(lubi bardzo fest ) to też kolejne naście minut a potem co? ;/
bo po podłodze go nie puszcze żeby hasał sam a ja sprzątanie, trzeba za nim tuptać i łapać jak leci na łeb na szyję ;-)
ło jejku
dobra spadam bo mi zupa wylezie na kuchenkę
wchodze już po raz trzeci i ciągle coś mi przeszkadza napisać

dominiczka, współczuję @ moje pierwsze po porodzie były masakryczne

Słonko u nas, moje chłopaki na spacerze a ja gotuję (

Bałagan mam w domu nieziemski! kurna nie wiem jak ja się wyrobię

jutro mam ostatnie zajęcia na uczelni, i potem do roboty, tylko Marcepan nic nie daje zrobić, w wózku nie usiedzi w łóżeczku max 10 min. zostaje mi puścić jakąś bajuchę to ga zajmie może na dłużej :/ albo dac gitarę i niech rzempoli

bo po podłodze go nie puszcze żeby hasał sam a ja sprzątanie, trzeba za nim tuptać i łapać jak leci na łeb na szyję ;-)
ło jejku
dobra spadam bo mi zupa wylezie na kuchenkę

witam się Kochane
Piwonia zdjęcia przeslę na ostatnią chwile;-)
jak się sypie to sypie ze zdrowiem męża, teraz ma zakażenie krwi wczoraj wylądował z wielkim wrzodem na chirirgii babrze się cholernie, antybiotyk ma mam nadzieje ze pomoże, 12 kwietnia idzie na oddział neurologiczny, min 10 dni bedzie!! chyba zwariuję
z wyjazdu rocznicowego do spa w tym przypadku nici, mąż będzie się spamował w szpitalu a ja z dzieciakami
wazne by mu pomogli.
zarezerwowałam sobie wakacje w czewrcu w Gąskach i juz się ciesze!!
buziaki Dziewczęta i do usłyszenia
Piwonia zdjęcia przeslę na ostatnią chwile;-)
jak się sypie to sypie ze zdrowiem męża, teraz ma zakażenie krwi wczoraj wylądował z wielkim wrzodem na chirirgii babrze się cholernie, antybiotyk ma mam nadzieje ze pomoże, 12 kwietnia idzie na oddział neurologiczny, min 10 dni bedzie!! chyba zwariuję

z wyjazdu rocznicowego do spa w tym przypadku nici, mąż będzie się spamował w szpitalu a ja z dzieciakami

zarezerwowałam sobie wakacje w czewrcu w Gąskach i juz się ciesze!!
buziaki Dziewczęta i do usłyszenia
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Maggie po porodzie od 2 okresu byłam na tabletkach anty wiec okresy nie były tragiczne 3 dni i koniec, tylkoza kazdym razem podczas tej przerwy 7 dniowej miałam migreny, wiec lekarz mi zmienił na krązek NuvaRing, no i teraz mam pierwszy okres po wyciagnieciu i jest obfitszy niz na tabsach no i niestety migrena dalej jest wiec wg zaleceń gina zostaje mi tylko spirala albo gumki, no zawsze jest jeszcze kubeł zimnej wody :-)
Podziel się: