reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

OO Kasia, gratki :-) dzielny pan Miłosz zaczyna tuptać! :-)
Sempe Ty okropna jesteś.... takie rzeczy pokazywać!! :wściekła/y::-)
muszę jutro coś upiec przez Ciebie ech.. a kicia fajna
Reksio zdrówka dla Was, i smacznego syropku! :-)
Deli co słychać u Was, znajdź chwilkę dla nas prooooosimyyyy

reklama
Łooch jestem wreszcie !!!
U rodziców obiad, kościół a potem u drugich rodziców kolacja.
Dopiero weszliśmy do domu.
Młoda bez kąpieli padła:p

Kasia - ekstra, że Miłosz pomyka, gratki!!!

No - Dominika po ślubie już przesz właśnie!!!

Sempe - ja teraz patrzę, ale z przepełnienia, to bym okrucha nie zmieściła a takie apetyczne....Mniaaam!!

Idę...Mój małżon coś tu jakiś dziwnie miły:p

sempe... ja poproszę tego serniczka, dobrze? to dziękuję:)

no właśnie, odnośnie tuptania, to zapomniałam napisać, że i moja królewna WRESZCIE wczoraj przetuptała sobie sama po kuchni, a dziś przeszła przedpokój i wkroczyla do kuchni:) oczywiście bardzo asekuracyjnie, ona ma każdy krok taki wyważony:) i się dzięki temu nie przewraca:) ale ona tak od początku ma, że najpierw musi się zastanowic, pomyśleć, a potem robi:) tak więc zaczynam wierzyc, że moja córa wkrótce będzie już normalnie samodzielnie chodzić:)

Hejka,
Dziewczynki jakby to ode mnie tylko zależało to bym pisała tu dziennie. Niestety dużo pracy mam, a co za tym idzie nadgodzinki ostatnio prawie non stop. Reszta czasu Oliwia :). No i jak już porobię wszystko jak śpi, to jestem padnięta i nawet nie mam siły na neta :(.
Tak po za tym u nas OK. Oliwka rośnie jak na drożdżach, gada jak najęta, wchodzi wszędzie. Ogólnie to z niej Zosia samosia. Wszystko sama. Jedzenie, ubieranie, mycie, sprzątanie itd. Najgorzej idzie ubieranie stara się bardzo, ale jej nie wychodzi. Za to rozbieranie ma opanowane od dawna.

Buziaczki dla was i waszych dzieciaczków

A tak teraz wygląda :-) zdjęcie z 16 października...

Załączniki

• 1An.jpg
    1An.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 63
hejka

napisze dziś od końca :-)
deli miło czytac że u was ok :-) Oliwka prześliczna, już sie na nk zachwycałam. No i zgadzam sie że oczka i usteczka po mamusi :-D

gratulacje pierwszych kroczków dla Ninki, Jagódki i Miłoszka :-) to teraz dadzą rodzicom w kość :-D

Sempe pochłonełabym sama wszystko z tych tależy najchętniej!!!!!!! wyglądają te ciacha bosssko!!!! zaraz ide sernik kręcić bo chyab nie wytrzymam :-p

zdrowka dla chorowitków, Reksio mam nadzieje że sok z cebuli pomoże, ciekawe jak czuje sie Gabi malutka i Basia z dzieciaczkami i córeczki Anet, mam nadzieje że już ok

no i Dominiczka mogłaby sie pochwalic obrączką, nie??????? DOMINICZKO WZYWAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

słodkich snów życze :-)

reklama
Helllooooo
no w końcu udało mi się doczytać do końca!
Od wczoraj się staram, ale nie wychodziło mi strasznie.

Megaczka Gabi gile ma jak miała ale już nauczyłyśmy się z nimi żyć.

Ninka, Jagódka i Miłoszek ZUCH DZIECIAKI! Brawo!

Deli Oliwia z każdym dniem piękniejsza! Dobrze że wam się układa. Tęsknimy za wami:(

Sempe terrorystka z ciebie! Ja bym kilka razy ten nóż lizała hihi

Dominiczka ja też czekam na wieści! Zmieniło się coś?

Do góry