reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witajcie mamuśki.
Dawno mnie nie było ale staram sie choć to bardzo trudne być na bieżąco, ostatnio same doliny są, kłopotów się nazbierało wiec jakoś brak weny do pisania :happy:
Karolinka to wulkan energii, wszędzie jej pełno biega do wieczora a ja stara już padam na twarz :eek: Siostry zamykają się przed małą bo ta jak wleci do ich pokoju to wszystko fruwa :szok: Zdrówko odpukac narazie nie jest źle, choć teraz mała załapała katar, wyczekujemy wiosny której nie widać.

Pozdrawiam Was serdecznie, przyszłe mamusie i wszystkie dzieci :tak:

Mika,fajnie ze sie odezwalas.....to widze ze nasze Karolinki maja jednak nie tylko imie takie samo...moja tez rozrabia na calego,Gosia tez zamyka sie w pokoju jak lekcje pisze...ale ta zaraz jak zobaczy ze drzwi zamkniete to placze/wyje :szok: i trzeba drzwi otwierac....ehhhh

A ja jeszcze dzis sobie wymyslilam paczki na wieczor....pierwszy raz bede robic sama:sorry:,wiec az mnie ciekawi jakie beda efekty....wlasnie czekam az ciasto wyrosnie i do roboty:laugh2:

Ajutro moze jeszcze faworkow nasmaze:-p...ale bede miala diete-cud chyba:szok::-D...ale co tam w tlusty czwartek mozna:laugh2::laugh2::laugh2:

Cześć dziewczynki
Jajak zawsze tylko na chwilkę, bo czasu mam bardzo mało.
Melduje się, ze żyjemy i u nas OK. Oliwcia bez smoka i pomału przechodzi na majteczki :-). Mówi coraz więcej i coraz częściej powtarza. Jest chyba tylko jedno słówo co mówi po swojemu - komputer to pepe nie wiem skąd jej się to wzięło. No cóż dobrze chociaż, że wiadomo o co chodzi. Jak przystało na grzeczną dziewczynkę jak idziemy na zakupy to wchodzi i mówi panią cześć, a wychodząc cześć i papa :-) bez mówienia i przypominania jej o tym. Uwielbia czytać książki, bajek w tv nadal nie ogląda. Ostatnio słucha jezz. To juz kompletnie nie wiem czemu akurat ten typ muzyki. Nigdy go jakoś nie puszczałam, bo średnio lubię, a panienka wprost przepada. Tańczy, śpiewa. Naprawdę nie wiem co z niej wyrośnie.Nie wiem co jeszcze miałam skrobnąć.

Wózek kupiłyśmy. Wszyscy zadowoleni łącznie z panienką :-)

Efe super, ze powrót do pracy OK i Gabi dobrze to znosi.
Anariel chyba na 2 raz jak tu zajrze to Adaś już na świecie będzie. Gratki z wybrania imienia - tez mi się podoba.

musze lecieć telefon pa

deli, ale to jeszcze prawie 3 m-ce mojej ciąży, więc chyba wcześniej jednak zajrzysz?;-)ciekawe na jaki wózek się zdecydowałaś!
dziewczyny Ninka wstała tak jak sie obwiałam jeszcze wcześniej, tj. przed 6, truchleję na myśl co będzie jak czas przestawimy na letni:nerd:
muszę dziś koniecznie wyjść po świeżutkie pączki, bo jak nie lubię, to dziś nawet mam ochotę; Wy pewnie pieczecie, a ja idę na łatwiznę;

acha, przekazuję Wam pozdrowienia od Basi mamy Karola i Bartka - są praktycznie w trakcie przeprowadzki, więc brak czasu na bb i jeszcze trochę zejdzie, zanim się na tyle ogarną, by tu zajrzeć;

Andariel, zleciało, nawet nie wiem kiedy. A Tobie to nie zleciało?? Też. Każda ciąza coraz szybciej:-D. Przy dwójce dzieciaków, chałupie do ogarnięcia, a do niedawna jeszcze pracy, to człowiek nawet nie miał czsu pomyśleć ze jest w ciąży. Tylko coraz większy brzuch przypomina:-D

Ja sie może skuszę i spróbuję po raz pierwszy pączki zrobić. A co.

hej dziewczęta:)
ja tez pączków nie smarze,juz kupiłam w cukierni. W sumie to nie przepadam,ale przychodzi do mnie dzis kolezanka,wiec trzeba cos miec do herbatki,a ze dzisiaj taki dzien...
W sumie od kiedy J.wyjechał to wcale nie chce mi sie siedziec w kuchni i pichcic..robie tyle co dla Nati,dla siebie to jakies sałatki i tak lece po najmniejszej linii oporu...dobrze,że rodzicow mam pod bokiem,to mi mama jakies pulpeiki donosi itp...Dzisiaj znowu piekna pogoda,wiec lecimy na plac zabaw koło południa:)
papa i do miłego:)

Witam w tlusty czwartek:-D
Wszystkie pewnie paczki smaza...albo zajadaja kupne...ja wczoraj nasmazylam(pierwszy raz),nawet da sie zjesc...ale te kupne to jednak lepsze...musze sie jeszcze podszkolic :happy2:...chociaz Gosia stwierdzila ze moje sa lepsze :szok::szok::szok:

Karolcia wlasnie sie obuszila,a ja zaraz zmykam po Gosie do szkoly.....
Milego dzionka zycze wszystkim i zebyscie sie za duzo nie obzaryl paczkami:-D:-D:-D

PS. Fajnie ze Deli zajzelas.....Gratki dla Oliwci za sliczne rozmowki...moja jeszcze malo gada:-(
Andariel,to pozdrow i od nas Baske....:tak:;-)

reklama
hej, my też nie robimy pączków, tylko kupujemy dziś.
wczoraj mieliśmy dużo chodzenia z decyzjami podatkowymi a potem wysprzątałam na błysk garderobę naszą i Miśki i wreszcie jest porządek jupi!
Misia śpi więc przeglądam sobie necika w końcu bez spinki, że mam mnóstwo roboty. nagotowałam Misi cielęcinki, my mamy kluski i bigos na obiad, więc luzik:)
Fajnie że napisałaś Deli - super się Oli rozwija aż szok, że tak to szybko leci, naprawdę. I te Wasze ciąże dziewczyny jak w mgnieniu oka brzuszki wyrosły z maluszkami.
Super, Anadriel - śliczne imię dla chłopca - tradycja i urok tak bym powiedziała.
Anet - gratuluję pączków:)

Edit: a tak myślałam o Baśce co tam się dzieje, bo dała mi torbę rzeczy dla Zosi, która ogromnie dziękuje za nie:) Pozdrawiam i dziękuję, ps. możesz jej Anadriel przekazać ode mnie, że Zosia urodzi chłopca i bardzo dziękuję za paczke:)

Do góry