reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

FRANIU super super super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dajesz czadu Malutki słodziaku!!!!!!!!!!!!!!!!

Natt ekstra ci dzieciaczki przybierają, nadal tylko na piersi są?????????

moja młodsza Myszka obecnie około 4,5 kg

a Julce włoski podciełam znowu z nadzieją ze sie troszke wzmocnią bo z tymi piórkami nic zrobic sie nie da :no: spineczki oczywiscie sciąga szybciej niz ja zakładam więc grzywke tez ciachnełam :-)

reklama
Witam....wieki mnie tu chyba nie bylo....jakos sie nie moge zebrac:sorry2:

a tu widze same dobre wiesci:tak::-)
Dla Frania ogromne,ogdomne gratulacje....super sie spisal nasz kochany krasnal...a ty aga sie na zapas juz nie zamartwiaj,tylko ciesz sie z sukcesow synia!!!!

Natt,super ze dzieciaki rosna zdrowo,ciesze sie razem z toba...a i na fotki czekam:happy:

Moja Karolcia odpukac zdrowa narazie,Gosia juz dwa razy przeziebienie lapala tej jesieni,i raz jelitowke,ale na szczescie(i o dziwo:szok:) Karola sie nie zarazila....a z wloskami to i u nas nedznie,zamierzam jej tez ciachnac,tyle ze sama sie boje ze schodow narobie...hi,hi....,bo grzywke to daje rade,ale reszta nie za bardzo.....chyba sie wybiore do fryzjera z gosia na podciecie to i mala wezme.....ale czy da obciac to tez nie wiadomo:-p
Pozdrawiam wszystkie mamuski cieplutko,bo u nas na dworze zimniutko :-D:-D:-D

:-D:-DUcałowania dla BB-CIOTECZEK:) od Ani i Karola:)
:-D:-D
Swieżutka fotka,zrobiona przed 5 minutami:).

Dodałam jeszcze jedną:). A co! jak szaleć to szaleć:).
Buźki

Załączniki

• SP_A0075.jpg
    SP_A0075.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 97
  • SP_A0076.jpg
    SP_A0076.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
Jakie czaderskie zdjecia!!!!
Natt, dzieci masz cudowne po prostu..wymiękłam:)
Tez mi się blixniaków zachciało..(najlepiej odchowanych he he)

Cuda, Natt:0
A z ciebie mamuska po prostu...na 1000%:)

Andariel ,no musowo trzeba się zobaczyć!!:):). Zadzwonie dzisiaj to się umówimy:). Leo też nie wiedzieć kiedy pół roczku skończył,a ja go jeszcze nie pozałam osobiscie. No po prostu skandal !:):):):).

reklama
Do góry