reklama

Sierpień 2010

Za chwile chyba mykam na betke... wiec pojawie sie za jakies pol godzinki :tak:

Black ja polecam imbir - zarowno korzen jak i mielony... ostatnie przeziebienie i bol gardla tym wlasnie wyleczylam:tak:

reklama
Ja już nie wiem jak liczyc te tygodnie ciąży ... Ostatnią @ miałam 28.10, cykle miałam 30-32 dniowe. Załozyłam, że dzisiaj mija 7 tydzień od dnia ostatniej @. Nastawiłam sie, że jutro na usg usłysze serduszko, ale z tego co Wy piszecie to chyba nie ... :((

Shiraa, ja ostatnią @ miałam 26.10, cykle takie jak Twoje , w tej chwili właśnie wróciłam od lekarza, powiedział że to powinien być 7 tydzień wg ostatniej @ ale chyba miałam troszkę przesuniętą owulację , fasoleczkę już ladnie widać i widać jakby takie niewyraźne pulsowanie - serduszko:-) kazał przyjść 28.12 wtedy będzie już wszystko wyraźnie widać
Wszystkie badania (toxoplazmozę, cytomegalię, VDRL, HBS Antygen, morfologia, mocz) są OK. Co za ulga:-)

Eh.. czy ja w moim małym miasteczku gdzieś imbir dostanę? Będę musiała M po sklepach poganiać :-D

Serduszka jeszcze nie było. Mam przyjść 22 to powinno się już pokazać. Mam nadzieję, że tak będzie :tak:

Madzikk super ze wyniki w porzadku! A powiedz mi - robilas je prywatnie? Jezeli tak to ile taki pakiet kosztuje bo pewnie w najblizszym czasie czeka mnie seria badan.

Black korzen rzulam i wrzucalam drobno pokrojony do herbaty. A mielony wieczorem robilam z mlekiem i miodem. Dodatkowo jak mialam lodowate nogi to tez moczylam w wodzie z imbirem. Jakbys miala problem z dostaniem to moge kupic i wyslac Ci :tak:

Hej dziewczyny, już mam dość leżenia a to dopiero półtorej dnia. Plecy mnie bolą, szyja też, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w piątek usłyszę dobre wieści i będę mogła wstać.
Witam wszystkie nowe sierpniowiczki bardzo dużo nas się zrobiło:tak::tak::tak:

Madzikk super ze wyniki w porzadku! A powiedz mi - robilas je prywatnie? Jezeli tak to ile taki pakiet kosztuje bo pewnie w najblizszym czasie czeka mnie seria badan.

Badania robiłam prywatnie, za komplet zapłaciłam dokładnie 193,50 zł aha jeszcze w tym była grupa krwi (bo jakoś zawsze zapominam:zawstydzona/y:) i jakieś przeciwciała ( mam z mężem konflikt krwi, po pierwszym porodzie dostałam zastrzyk który ma zapobiec jakimś komplikacjom przy kolejnych ciążach i teraz chyba będę musiała je robić dla kontroli).
Najdroższa jest cytomegalia 60 zł i toxoplazmoza 40 zł

reklama
Badania robiłam prywatnie, za komplet zapłaciłam dokładnie 193,50 zł aha jeszcze w tym była grupa krwi (bo jakoś zawsze zapominam:zawstydzona/y:) i jakieś przeciwciała ( mam z mężem konflikt krwi, po pierwszym porodzie dostałam zastrzyk który ma zapobiec jakimś komplikacjom przy kolejnych ciążach i teraz chyba będę musiała je robić dla kontroli).
Najdroższa jest cytomegalia 60 zł i toxoplazmoza 40 zł
Ahaa... ja grupe krwi mam wbita do ksiazeczki wiec pewnie to mi odpadnie, konfliktu serologicznego tez nie mamy z mezem.... a reszta pewnie bedzie tez do zrobienia...

A wogole to wlasnie podliczylam sobie ile wydalam na leczenie SWOJE od poczatku roku. Wyszla mi kwota 2500!!!!!:szok::wściekła/y: A dupki zabieraja mi miesiecznie tyle kasy z pensji! Do tego dochodza jeszcze koszty lekow (ktorych nie jestem w stanie teraz zliczyc) i koszty leczenia mojego meza....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry