Witam kochane, sprintem przeczytałam co tam słychać, ale muszę się streszczać bo wyrzucą mnie z pracy

Jeżeli kogoś pominęłam bądź jakieś ważne wydarzenie to z góry przepraszam. Ściskam każdą z osobna
Wuzelek gratuluję wizyty

Marulka no szkoda szkoda

Ale ten świat malutki

Ale przy następnej okazji być może się spotkamy
Black Opal gratuluję synusia
Kiniusia dzięki za trzymanie kciuków za pogodę, było całkiem nieźle, choć troszkę pokropiło, no ale taki wiosenny deszczyk to sama przyjemność, ale w lesie to nic nie było czuć
Ola już niebawem będziesz wiedziała o płci, cieszę się, że z dzidziulem wszystko w porząsiu
Martatt bardzo przykra ta wiadomość, staram się takich nie czytać...Co do ciuszków to śliczne

Co do długów to wiem czasem co to oznacza, ale uważam, że każdy powinien w swoim życiu zaznać takich chwil "biedy", bo wówczas człowiek rozumie problemy innych....Współczuję sytuacji z tatusiem dzidzi, ale być może to stres się tak odbija.Zobaczysz, że się wszystko poukłada...I nie udawaj takich sytuacji, bo okaże się, że faktycznie coś zacznie się złego dziać, a Twój mężczyzna nie zareaguje.Pamiętaj, że faceta można wychować, ale trzeba być konsekwentną i jak powiesz nie, to znaczy nie.
Shyla ciuszki pierwsza klasa, u mnie też jest taki fajny sklepik z rzeczami używanymi dla bobasów, ale jest malutki i zawsze jak tam idę to jest kilka pań z brzuszkiem i nie chcę się wciskać

Pati1982 próbowałaś ćwiczenia na krzyż? Poszukaj w necie to naprawdę pomaga..
Kassia 181 ja zauważyłam u siebie objawy tzw. "baby w ciąży" zdarza mi się częściej marudzić i krzyczeć na męża.... to chyba normalne
Martitka ja też mam pulsowanie macicy, czasami cały brzuszek mi pulsuje
Ina nie obawiaj się dentysty

bądź dobrej myśli
Aga S-78 jejciu trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze,,,,musi być!!
Bogusia wracaj szybciutko do zdrówka..
Shyla mnie mówią, że wyglądam jak na dziewczynkę,,,to znaczy chyba brzydnę

Cieszę się że z dzidzią wszystko oki

Mały kolos
Niuunia nie słuchaj takich opowieści bo są bardzo nieobiektywne, nie widziałaś, nie rozmawiałaś z dziewczyną, więc przyjmij to za mit...
Kolumnea gratuluję kochana chłopaczka

u mnie też chiński zawiódł
Ehtele ciuszki cudne

Fajnie tak kompletować dla kurczaczka....
Ja wczoraj przed zaśnięciem miałam jakieś dziwne lęki, czy sobie poradzę, jak to będzie za kilka tygodni, czy dam radę, dlaczego mam takie parcie na pęcherz, dlaczego mi puchną kostki, czemu brzydnę. Dzidziuś się bardzo kręci i kopie jak szalony, naprawdę nie wiem czy wy też tak mocno odczuwacie kopniaczki, czasem aż się zwijam a co to będzie potem??? Najbardziej mnie boli jak kopie w okolice pęcherza i pempka, echhh. Jak leżę i kopie jest oki, ale jak jadę samochodem, albo stoję w sklepie to porażka
Oprócz tego zrobiłam generalne porządki w sobotę po szkoleniu, okna, mycie, prasowanie firan, pranie dywanu, ale już sił wieczorem nie miałam

Cieszę się, że jeszcze mam tyle sił..
Miłego dnia kochane...