reklama

Sierpień 2010

reklama
Martuśka gratuluję ci wizyty:-D:-D

Kasiu 181 no po prostu słodkości...boski pajacyk...

idę w końcu zabrać się do gotowania bo wstyd, że dziś to tylko na zakupy wyszłam a tak cały dzień pod znakiem lenistwa przy kompie...:)

Ostatnia edycja:
Marttat-chodziło mi tak jak już napisała Milusia o zmianę sposobu bycia faceta:-D
Martuśka-gratuluję udanej wizyty:tak: I czekamy na wieści jutro;-)
Kassia-super zdobycz za 1 zł;-)

Właśnie Dziewczyny, czy robicie sobie jakąś gimnastykę? Może któraś chodzi na jogę albo pilates? [/B]
tak jak mówiłam wsześniej basen plus gumowa piłka o średnicy 55cm stoi w pokoju i jest przeze mnie używana jako siedzenie przed pc..wiec sobie tak siedze i skaczę. Jeżeli chodzi o ćwiczenia, to z 3 razy próbowałam i jak mnie Jasio upomni, to je robię, bo są fajne ale mi się zazwyczaj nie chce, po prostu :/...
juz podaje kanał użytkownika na yt
[video]http://www.youtube.com/user/Aktywnipl1#p/u/9/YV8BtiXolJY[/video]
w sobote 5zł kg w naszych lumpach więc dorwałam 3 ręczniczki z kapturem złotych razem 4,20 :]

Kurcze... jak ja bym chciała pochodzić po lumpkach.. Ale na razie to w zimowej kurtce się tak męczę, że w takim lumpku to bym chyba padła z osłabienia :baffled: Na szczęście sąsiadka mojej mamci o mnie myśli i ostatnio mi zakupiła 2 pary śpiochów, pajacyka i taką podkładkę na ramię jak dzidziulkowi się uleje :-D Mam nadzieję, że jak pogoda się poprawi i będzie można się lżej ubierać to poszaleję po ciucholandach, bo jest ich trochę u mnie w miasteczku ;-)

Black polecam ja to jestem totalna wyznawczynią lumpów i powiem szczerze, że nie pamiętam kiedy kupiłam sobie jakiś ciuch tak ze sklepu- po prostu szkoda mi kasy na spodnie za 100 jak wiem, że to 2kg ciuchów w najdroższy dzień ;p

milusia- są działy w zwykłych lumpach z ciuchami dla maluchów nie ma specjalnych ciucholandów tylko dla dzieci

fiufiu dzięki:D oj to chyba zabiorę się za grzebanie:D:D:D:D Ja to znowu jestem zwolenniczką zakupów online:D to chyba ze względu na to, że szybko i sprawnie znajduje to, co mi potrzebne:)

reklama
a ja dziewczyny mam dzis fatalny dzien jestem tak nerwowa ze az mnie brzuch boli... poszlam do ogolnego lekarza , ale on mi niewystawil zaswiadczenia tak wiec wystawil mi zwolnienie do piatku , a w piatek ide do ginekologa bede chyba blagac o zwolnienie niewiem czy mi da ale powiem jaka jest chora sytuacja w pracy a jak nie to zostaje mi tylko zmienic lekarza niewiem tak dziwnie bo juz polowa ciazy ale niewiem na prawde co robic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry