reklama

Sierpień 2010

Fiuufiuu super zakupy :-)
Eh.. zakupy... Właśnie spisuję adresy sklepów do których się wybieramy z M w piątek i jak patrzę na zdjęcia tych cudeniek to .... AaAAaaaa!!! Jakie to fajne wszystko :-D

reklama
Martuś, nie ma sprawy :-) Co do jutra, to trzymam mocno kciuki, aby dzionek szybko zleciał,a Ty od razu po powrocie chwal Nam się :-)
Shyla, no to drobniutki się urodził synuś ;-) Chwal Nam sie tutaj tymi cudeńkami co je do domu przytargałaś :-)

A ja właśnie wróciłam z obiadu, najadłam się tak spaghetti, że chyba mi brzuch pęknie:D:D:D no ale pracy do późnego wieczora, więc wolałam coś przekąsić na ciepło:) Z tego, co czytam będę musiała obskoczyć kilka second handów:-D
Dziewczynki, czy wy macie jeszcze jakieś nudności, bo mnie straszyły wszystkie koleżanki, znajome, że one to do 7 miesiąca wymiotowały i nie mogły na nic patrzeć, a ja wiem, że teraz pochłaniam jak smoczek:D

A ja właśnie wróciłam z obiadu, najadłam się tak spaghetti, że chyba mi brzuch pęknie:D:D:D no ale pracy do późnego wieczora, więc wolałam coś przekąsić na ciepło:) Z tego, co czytam będę musiała obskoczyć kilka second handów:-D
Dziewczynki, czy wy macie jeszcze jakieś nudności, bo mnie straszyły wszystkie koleżanki, znajome, że one to do 7 miesiąca wymiotowały i nie mogły na nic patrzeć, a ja wiem, że teraz pochłaniam jak smoczek:D
ja tylko z początku miałam wymioty a teraz totalny spokój :)))))))))))))) i tak jaem co mi nałożą na talerz:)))))))))

ja tylko z początku miałam wymioty a teraz totalny spokój :)))))))))))))) i tak jaem co mi nałożą na talerz:)))))))))
zazdroszczę, ja dziś z rana znów wymiotowałam:baffled:
i z tego co zauważyłam to mam tak teraz za każdym razem jak idę na wizytę do lekarza:-D
powiedziałam to lekarzowi , to tez tak potwierdził ze jestem chyba przewrażliwiona na wizyty :-D

podobno mdłości i częste wymioty po 18tc nie są normalne i trzeba skonsultowac z lekarzem, bo może to być oznaka jakiejś dolegliwosci (choc oczywiscie roznie bywa i nie musi tak byc)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry