reklama

Sierpień 2010

Ina mnie trochę pomogło jak lekarz mnie ochrzanił:D Tak, tak,.....Powiedział "Pani Karolino Pani się tak rozczula, to jak Pani przetrwa przed porodem?? Jakie wtedy kobieta lęki i napięcie przeżywa, a co będzie jak przyjdzie poród? A po porodzie?? Skąd się biorą depresje? Bo kobiety nie chcą być twarde, rozczulają się nad sobą. Owszem natura was tak stworzyła, obdarzyła wrażliwością i ogromnym instynktem macierzyńskim, ale trzeba być twardym i sobie to powtarzać, że Będę twardą i dzielną mamusią i ze wszystkim sobie poradzę, a dzidziuś dzięki temu będzie rósł zdrowo i razem ze mną nie będzie się stresował"
Jak mi to powiedział, to się zdenerwowałam, że jakim prawem i co on sobie wyobraża, ale później faktycznie wzięłam się w garść i jestem bardziej zawzięta i sobie obiecałam, że nie będę trzęsła u niego w gabinecie, niech sobie nie myśli:D:D:D Przed wejściem jeszcze się obawiam, ale później już staram się być twarda:)
zazdroszczę ci milusiu83 ale u mnie to chyba nie będzie takie łatwe, zresztą nikt mnie nie opieprzył :)))))))) bo chyba bym się podłamała
najgorszy jest mój strach przed akutami ciężarowymi , to wogóle jest moja paranoja, ja widzę takie auto to uciekam aż za mną się kurzy:)))))))) hehe

Nie jesteście same - u mnie to trzęsę się, z dłońmi nie wiem co mam zrobić ehh. no własnie ina w poniedziałek mamy powtórke z trzęsawki :-p

I ja się przyłączę do grupy bardzo stresujących przed wizytą ;-)
Co prawda nie wymiotuję, ale cała się trzęsę i w środku i na zewnątrz, a także mam strasznie miękkie kolana:baffled:;-)
Ja mam usg w czwartek, a w poniedziałek wizytę i także trzęsawka będzie, choć zauważyłam, że im ciąża "starsza", tym mniejsza trzęsawka, ale nerwy nadal są.
no to dziewczyny łączmy się przed poniedziałkowymi wizytami:))))))) przynajmniej sama się nie będę trząść:))))

reklama
Papatki Kassia:) Ja jeszcze gniję w biurze, ale już niebawem też się będę musiała zebrać, bo dostanę odleżyn na dupci:) Muszę sobie kupić taką podusię gorczycową chyba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry