reklama

Sierpień 2010

Witacie kobietki :-) Mam już takie zaległości na forum, że szok... chyba dopiero na L4 będę na bieżąco :-) Teraz Was wszystkie pozdrawiam i zabieram się za czytanie..... Miłego wieczorku i spokojnych snów :-)

reklama
i ja uciekam , mam niespodziewanych gości :tak:;-) a fotki rzeczy co dziś zakupiłam maluszkowi, wkleję jutro:-):tak:;-):-p
miłych snów dziewczynki;-)
dobranoc :))))))))

Witacie kobietki :-) Mam już takie zaległości na forum, że szok... chyba dopiero na L4 będę na bieżąco :-) Teraz Was wszystkie pozdrawiam i zabieram się za czytanie..... Miłego wieczorku i spokojnych snów :-)
ja tez mam duże zaległości w szczególności po weekendzie i odpisuję tylko na bieżąco bo tak to bym nie dała rady chyba:))))))
a na l4 to chyba wcale nie bedę zaglądać na forum bo nie mam kompa w domu i tule co z wami pisze to tylko w robocie:(((((((((((((

Ja też już zmykam do haciendy:D bo jutro znowu od rana:D normalnie "Dzień Świra" a teraz biegnę do galerii handlowej po coś słodkiego, bo ślinotok mnie zaraz zabije:-D:-D:-D
Dziewczyny nie przejmujcie się zaległościami, bo nie trzeba przecież namiętnie pisać od rana do wieczora:)

Całuski i spokojnej nocki

milusia83 Ina ja również stresuję się przed każdą wizytą...dlonie maksymalnie spocone, trzęsawica, w dodatku serce mi bije jak szalone...:P
ale w sumie po wizycie wychodzę całkowice rozluźniona...

A tak w ogóle zaczynam mieć schizę...o 18 poszłam spać właśnie wstałam a dzidzia dziwnie spokojna..po prostu cisza, zaczynam się już porządnie denerwować...okruszku obudź się, pokop mamusię...nawet Szymon próbował, mówił do brzuszka, głaskała a tam wciąż cisza:(

Ja też już zmykam do haciendy:D bo jutro znowu od rana:D normalnie "Dzień Świra" a teraz biegnę do galerii handlowej po coś słodkiego, bo ślinotok mnie zaraz zabije:-D:-D:-D
Dziewczyny nie przejmujcie się zaległościami, bo nie trzeba przecież namiętnie pisać od rana do wieczora:)

Całuski i spokojnej nocki
spokojnego wieczorku i smacznego:))))))))))

również się żegnam
dobranoc:)))))))))))))0

Ostatnia edycja:
Ethele zjedz coś słodkiego, albo soku się napij i poleż, poczytaj książkę... Przy takim bezruchu po dawce kalorii dzidziolek powinien zacząć fikać :-)
Ale może być po prostu odwrócony do wewnątrz i nie czujesz jak fikołki trenuje ;-) Na pewno jest wszystko ok :yes:

Miłych senków Kochane :happy2:

Ostatnia edycja:
Shyla i Bogusia, dobranoc dziewczyny :-)
Shyla, kochana, pochwal sie jutro ciuszkami :-)
Panienko, hej hej :-)
Milusiu i Ina, i Wam dobrej nocy życzę :tak::-)
Ehtele, nie denerwuj sie kochana, z maluchem na pewno jest wszystko ok.:tak: Mój skarb też czasem cichutko siedzi, a ja cała w nerwach chodzę i oczywiście niepotrzebnie, bo wszystko jest w porządku :tak:

Witam się wieczorową porą;-)
Dopiero teraz zaglądnęłam, poczytałam Was i też mam wyrzuty że nie piszę za często a potem dużo tego i ciężko się odnieść;-)
U mnie nerwów przed wizytą takich strasznych nie ma, jest na pewno niecierpliwość żeby zobaczyć niuńkę i czy wszystko ok, a lekkie zdenerwowanie objawia się amnezją - zapominam o co mam zapytać lekarza:zawstydzona/y::-)
Spokojnej nocy dla was i mieszkańców brzuszków:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry