Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez cały czas cisza. Nawet po słodkim.. Ale nie schizujmy. Poczekajmy na jutro.... :-/milusia83 Ina ja również stresuję się przed każdą wizytą...dlonie maksymalnie spocone, trzęsawica, w dodatku serce mi bije jak szalone...
ale w sumie po wizycie wychodzę całkowice rozluźniona...
A tak w ogóle zaczynam mieć schizę...o 18 poszłam spać właśnie wstałam a dzidzia dziwnie spokojna..po prostu cisza, zaczynam się już porządnie denerwować...okruszku obudź się, pokop mamusię...nawet Szymon próbował, mówił do brzuszka, głaskała a tam wciąż cisza![]()
Ehtele no coś TY- głowa do góryna pewno tak jak Black_Opal mówi- jest odwrócony do wewnątrz albo odsypia bardziej ruchliwe czasy... swoją drogą ciekawe, ile taki maluch w brzuszku czasu poświęca na sen w ciągu doby?...
))
;-)
a ja dziewczyny mam dzis fatalny dzien jestem tak nerwowa ze az mnie brzuch boli... poszlam do ogolnego lekarza , ale on mi niewystawil zaswiadczenia tak wiec wystawil mi zwolnienie do piatku , a w piatek ide do ginekologa bede chyba blagac o zwolnienie niewiem czy mi da ale powiem jaka jest chora sytuacja w pracy a jak nie to zostaje mi tylko zmienic lekarza niewiem tak dziwnie bo juz polowa ciazy ale niewiem na prawde co robic

bogusiu...ja w ogóle nie rozumiem dlaczego masz takiego problemy z L4. Mój lekarz wystawia je bez problemu,jeśli pacjentka chce. Co prawda doszukał się teraz przyczyny,która wyklucza mnie z pracy, ale wychodzi z założneia że ciąża to czas odpoczynku... hmm...
Ehtele: teraz i ja zaczynam się stresować,bo ten mój bąbel nie dał dziś w ogóle znaku życia. A przcież jeszcze wczoraj trochę kopała i codziennie mnie kopniakami budziła a teraz cisza... Świrujemy.
. Mój też bez problemu daje L4, a ja dalej pracuję
,głupia jestem,ale moja kochana koleżanka złamała nogę i nie pali jej się,żeby do pracy wrócić
własnie zadzwonilam do innego ginekologa i przedstawilam cala sytuacje jaka jest umowilam sie na piatek prywatnie na 18.40 mam nadzieje ze to dobry krok;-)

No obiad zrobiony czekam na męża żeby wszamać pieczone ziemniaczki z piekarnika ze schabem pieczonym w rękawie, coś w stylu z pomysłu na...
fiuufiuu pochwal się jak wyglądają te ręczniczki
milusia83 w Sosnowcu dziecięcych nie ma w lumpkach, chodziła i szukałam ale w Katowicach na każdym rogu i ciuszków dla maluszków mnóstwo...
bogusia007 współczuję ekscesów...:-(
polianna no makabra...ja właśnie zjadłam i czekam aż Olek się obudzi...
rozalka i jak tu nie marudzić na NFZ? prywatnie żaden lekarz sobie na to nie pozwoli... po prostu brak słów...
Na początku ciąży też trochę w lumkach pokupowałam tylko nie śmiejcie się nie znałam płci, marzyłam o dziewuszce więc różowo...oto one...
oto moje ręczniki- jeszcze nie prane więc wygniecione ale piękne za to i puchate
Zobacz załącznik 228068Zobacz załącznik 228067Zobacz załącznik 228069
A ja właśnie wróciłam z obiadu, najadłam się tak spaghetti, że chyba mi brzuch pęknieno ale pracy do późnego wieczora, więc wolałam coś przekąsić na ciepło
Z tego, co czytam będę musiała obskoczyć kilka second handów
Dziewczynki, czy wy macie jeszcze jakieś nudności, bo mnie straszyły wszystkie koleżanki, znajome, że one to do 7 miesiąca wymiotowały i nie mogły na nic patrzeć, a ja wiem, że teraz pochłaniam jak smoczek![]()
(odpukać)Witam się wieczorową porą;-)
Dopiero teraz zaglądnęłam, poczytałam Was i też mam wyrzuty że nie piszę za często a potem dużo tego i ciężko się odnieść;-)
U mnie nerwów przed wizytą takich strasznych nie ma, jest na pewno niecierpliwość żeby zobaczyć niuńkę i czy wszystko ok, a lekkie zdenerwowanie objawia się amnezją - zapominam o co mam zapytać lekarza:-)
Spokojnej nocy dla was i mieszkańców brzuszków![]()