reklama

Sierpień 2010

Kiniusia trzymam z całej siły kciuki, żeby poszło szybko i zeby wszystko dobrze było. :-)

Jeju jak mi żal w pracy siedzieć w to słoneczko, wyjdę do sklepu chociaż to trochę powdycham swieżego powietrza. Na weekend, jak wolne to już tak ładnie nie zapowiadaja ;/

reklama
Witam się słonecznie:-D
Tu dziś piękna pogoda się zrobiła, chętnie bym poszła na wagary a nie w robocie siedzieć:-( ale jutro mam wolne więc może uda się spacerek zaliczyć:tak:
Kiniusia trzymam kciuki, daj znać później.
Monika współczuje Ci bardzo ale wierzę że wszystko się ułoży a Ty dasz radę przeciwnościom losu
Kolumnea ja też tak mam, że po pracy wracam do domku i czasami już po 8 leżę w łóżeczku, a wcześniej taka opcja nie wchodziła w rachubę:tak: Co prawda nie jest to już takie zmęczenie jak w 1 trymestrze ale teraz pojawiają się powoli inne dolegliwości. Myślałam że w pracy posiedzę dłużej ale chyba się poddam, połowa 5 miesiąca to już chyba wystarczy, tym bardziej że od tych naszych beznadziejnych krzeseł-hockerów siadają mi plecy:-( Tak więc jutro u lekarza chyba poproszę o L4.
Bogusia86 zdrówka życzę, trzymaj się cieplutko.
Wuzelek powodzenia i szybkiego końca przeprowadzkowo-sprzątaniowych klimatów, już niedługo będziesz się cieszyła na spokojnie w nowiutkim miejscu siedząc na kanapie z filiżanką herbatki:tak:
Nas też to czeka, ale dopiero po urodzinkach Niuni, bo odbiór mieszkanka mamy pod koniec sierpnia:szok:;-) to będzie gorący okres - przyjście na świat dziecka, remont i przeprowadzka. Ale mam nadzieję że jakoś damy radę a po latach będziemy ze śmiechem wspominać zwariowany rok 2010:tak:
Black Opal gratuluję ciążowego półmetku:-)
Bogusia007 trzymam kciuki żeby twój łobuziaczek nie dokuczał już więcej Mamie;-)
Milusia83 też chętnie bym gdzieś uciekła z pracy na wagary na zieloną trawkę:-D

pati niestety mi tez kregłoslup pada od krzesla no i siedzenie tez strasznie boli a brzuch nie chce przestac rosnąc hehe i coraz mi ciezej. No i mój rozrabiak szaleje cały czas co mamusia siadzie to on daje znac o sobie żeby przypadkiem o nim nie zapomniec.

A wczoraj przełamałam zabobony mam nadzieje i kupilam ciuszki nie wytrzymalam bo są tak słodkie ze mnie ponioslo hehe. Niestety nie da sie przejsc obok ciuszków maluszkowych i nie wyjąc portfela :)
Ja nie wiem czy to prawda ale podobno na swieta ma byc juz fatalna pogoda mocne ochłodzenie wiec korzystajmy :)
pozdrawiam

No to robimy spisek i uciekamy:D:D:D:D Kurcze ludzie mówią, że tylko na dziewczynkę się brzydnie, a na chłopczyka pięknieje, a tu widzę po swojej twarzy, że chyba jest na odwrót:D:D:D echhhh

Kiniusia kciuki za siostrę zaciśnięte :tak: Jestem pewna, że pójdzie "gładko" i Emilka przywita niedługo świat pięknym okrzykiem :-D

Milusia właśnie uczciłam półmetek, ale..... puszeczką pepsi :zawstydzona/y: Śmiesznie mi się teraz beka po niej, chyba jakaś wstrząśnięta nie mieszana była :laugh2:

A tak na marginesie, co do skali Apgar, to powiem Wam ciekawostkę, że moja bratanica 11 lat temu jak się urodziła to dostała "0". Była reanimowana, bo za bardzo lekarze zwlekali z porodem i tętno za mocno spadło. Niemniej jest od początku zdrowiusieńką dziewczynką. No teraz to już taka pannica, że jej swoje ciuchy sprzed ciąży pooddawałam i się nosi elegancko :-D Na początku jak bratowa z nią chodziła do lekarza (musiała być pod kontrolą przez jakiś czas) to ją palcem wytykali, że to przecież niemożliwe ;-)

Jestem całkowice za tym spiskiem hehe :) moze nie brzydniesz ja tez mam czasem takie dni ze patrze w lusterko i sie sobie nie podobam na buzi raz tyje raz chudne teraz czesto wory pod oczami, wczesniej moje włosy byly super i paznokcie a teraz troche słabną. napewno świetnie wyglądasz jak na ciezarowke oczywiscie. Chociaz ja tez bym chciala buci na obcasie nosic dalej bo mnie te balerinki plaskie juz wkurzaja hehe no i ciuszki obcisłe no tak poprostu bardziej sexi ale jeszcze troche heheh

Jestem całkowice za tym spiskiem hehe :) moze nie brzydniesz ja tez mam czasem takie dni ze patrze w lusterko i sie sobie nie podobam na buzi raz tyje raz chudne teraz czesto wory pod oczami, wczesniej moje włosy byly super i paznokcie a teraz troche słabną. napewno świetnie wyglądasz jak na ciezarowke oczywiscie. Chociaz ja tez bym chciala buci na obcasie nosic dalej bo mnie te balerinki plaskie juz wkurzaja hehe no i ciuszki obcisłe no tak poprostu bardziej sexi ale jeszcze troche heheh

Te słabe paznokcie i włosy to na dziewuszkę :tak: Mi akurat wygląd przepowiedział chłopca. Paznokcie rosną jak szalone, włosy jakby gęściejsze, no i wychodzą w miejscach gdzie nie powinny - tzn. mam hm.. owłosiony brzuszek :-D Ale czytałam, że po ciąży znika to "dodatkowe" owłosienie, więc nic z nim nie robię, żeby go nie wzmocnić przypadkiem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry