Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co prawda nie jest to już takie zmęczenie jak w 1 trymestrze ale teraz pojawiają się powoli inne dolegliwości. Myślałam że w pracy posiedzę dłużej ale chyba się poddam, połowa 5 miesiąca to już chyba wystarczy, tym bardziej że od tych naszych beznadziejnych krzeseł-hockerów siadają mi plecy:-( Tak więc jutro u lekarza chyba poproszę o L4.
;-) to będzie gorący okres - przyjście na świat dziecka, remont i przeprowadzka. Ale mam nadzieję że jakoś damy radę a po latach będziemy ze śmiechem wspominać zwariowany rok 2010

Jestem pewna, że pójdzie "gładko" i Emilka przywita niedługo świat pięknym okrzykiem 
Śmiesznie mi się teraz beka po niej, chyba jakaś wstrząśnięta nie mieszana była 
Na początku jak bratowa z nią chodziła do lekarza (musiała być pod kontrolą przez jakiś czas) to ją palcem wytykali, że to przecież niemożliwe ;-)Jestem całkowice za tym spiskiem hehemoze nie brzydniesz ja tez mam czasem takie dni ze patrze w lusterko i sie sobie nie podobam na buzi raz tyje raz chudne teraz czesto wory pod oczami, wczesniej moje włosy byly super i paznokcie a teraz troche słabną. napewno świetnie wyglądasz jak na ciezarowke oczywiscie. Chociaz ja tez bym chciala buci na obcasie nosic dalej bo mnie te balerinki plaskie juz wkurzaja hehe no i ciuszki obcisłe no tak poprostu bardziej sexi ale jeszcze troche heheh
Mi akurat wygląd przepowiedział chłopca. Paznokcie rosną jak szalone, włosy jakby gęściejsze, no i wychodzą w miejscach gdzie nie powinny - tzn. mam hm.. owłosiony brzuszek
Ale czytałam, że po ciąży znika to "dodatkowe" owłosienie, więc nic z nim nie robię, żeby go nie wzmocnić przypadkiem ;-)