reklama

Sierpień 2010

reklama
te które maja włoski a im przeszkadzają można bez problemu usunąć woskiem lub wyrwać pinceta ;-)
wiadomo że włos po wosku po prostu znika a na jego miejsce wyrasta nowy słabszy i na pewno nie ciemniejszy... co innego po goleniu ...

ja mam kilka ciemnych wloskow na brzuchu i wyrywam penseta bo mnie denerwuja.

ale dzis mialam fajny dzien- wylegiwalam sie do 12 a potem poszlam z kolezanka i jej coreczka na plac zabaw- nawet nie wiedzialam ze mam taki fajny kolo domu:))))))))
pogoda piekna az chce sie zyc- zrobilam pranie, posprzatalam a teraz frytki sie pieka.

Milusia- ja rowniez w pracy:( pogoda piekna, slonko swieci e tu sterta papierzysk przede mna grrrr

Co do wloskow to czytalam, ze lepiej nei wyrywac bo to sa zmiany chormonalne i po porodzie wszytsko wroci do normy;)

Ostatnia edycja:
Ja tez siedzie w pracy:( patrze przez okno a tu taka piekna pogoda ale zawsze tak mam jak siedze w pracy pogoda piękna a jak mam wolny weekend to leje i tyle z moich planów spacerkowych. Ja w pracy spóściłam na luz strasznie powolna jestem wszytko mi idzie jak krew z nosa i jeszcze maluszek cos tam wyczynia i mnie kuje kurcze a to w pepku a to u dołu a to u góry i tak na zmianę. Chciałabym już do domku :(

reklama
Kochane a ja w pracy do 16 a po pracy prosto na kurs. I po 8 godzinach w robocie jeszcze 4 musze przesiedzieć na kursie. W poniedziałki i srody jak wracam do domku to tylko mycie i pod kołdrę. A jeszcze jak na złość zaczęły mnie mocno plecy boleć i frytki mi w głowie, bo Któraś z Was wspominała, że ma w piekarniku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry