reklama

Sierpień 2010

bardzo bym prosiła o pomoc- gdzie znajdę instrukcję wstawienia suwaczka? nie chcę zaśmiecać forum moimi niudolnymi próbami :) z góry dziękuję.

Termin mam na 27/28 sierpnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki kochane! Widzę, że większości z Was humorki dopisują i super:) Nareszcie wiosna:DDD
Monika, Agdzie witamy na formu:)
Cayra 1984 gratuluję udanej wizyty, hmm 3d to chyba niezapomnine przeżycie, cieszę się, że z twoją dzidzią wszystko ok:)
Alaa :/ nie przejum się gadaniem mamy, czasami najblizsci nie mają wyczucia... niestety, masz teraz takie piękne chwile - czujesz już ruchy dziecka - skup się na tym, i zapomnij o tym co przyrkre... wiem wiem czasem się nie da,,, ale warto próbować:
Fiu ojojoj współczuję nerwów zwiazanych z teściówką, moja narazie jest wyluzowana, ale nie wiem co będzie potem, już się boję tych jej rad i w ogóle. wiem, że one chcą dobrze, ale nie wiedzą, że nas to wszystko MEGA denerwuje... chyba najlepiej będzie odizolować się od nich, bo jak my się stresujemy to dzidzie też
Kinusia no i co z Twoją sis.... czekamy już na tę kruszynkę:))
Agdzie suwaczek wstawiasz na swoim profilu do sygnatury

życzę Wam miłego dnia, a wyglądając przez okno myślę, że chyba będzie Bardzo miły :))

dzięki dziewczynki :) stworzyłam suwaczek, zaraz się przekonamy, czy działa.
Muszę poczytać Wasze wcześniejsze posty,żeby się zorientować na jakim etapie jesteście, niektóre z pewnością znają już płeć,czują ruchy. Ja niestety nie wiem jeszcze kogo noszę w brzuszku- mam cichą nadzieję na dziewczynkę no i z ymi ruchami to też jeszcze bez szaleństw- czasem coś jakby mnie połaskocze od środka, ale już sama nie wiem....

Upsssss, coś skopałam z tym suwaczkiem

hej dziewczyny Ja właśnie wcinam wreszcie jakieś jedzenie :-) Zrobiłam sobie kaszkę dla dzieci bananową - Pycha :tak:

Teraz tylko czekam na mamę do 11 i idziemy na spacerek, bo i u mnie piekna słoneczna pogoda :-)

Monika, Agdzie Witajcie w Naszym gronie :-)

Agdzie Nie które też jeszcze nie wiedzą kto w brzuszku gości, Ja mam nadzieję że dzisiaj wreszcie się dowiem co tam ma dzidzia między nóżkami ;-)

reklama
Czesc Dziewczyny. Co za pogoda aż chce się żyć:-)
martitka śliczna ta pościel, też bym chciała kupić taką maluszkowi, gdzie ją mogę znaleźć?
kiniusia czekamy czekamy i nadal kciuki za siostrę trzymamy :-)
Witam nowe Sierpnióweczki!
Miłego dnia życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry