Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AgaS jak sie czujesz? jak skurczyki?
czy wy tez czujecie sie takie ospale ? bo czuje sie jakbym charowala a tak naprawde bylam na spacerku![]()
Gratulacje kochana :-):-):-)Hej dziewczyny)) Jestem tak podniecona po wizycie, że nie czytam, nadrobię wieczorem bo muszę zaraz jeszcze iść na miasto
Moje Baby ma wszystko w normie, waży chyba nawet trochę więcej niż powinno by 434 g +/-63g. Najlepsze jest, że wg miesiączki dziś 20 tygodni i 0 dni, a kość nosową ma na 22 tygodnie i 5 dni, śmiejemy się, że po tatusiu bo Leszek ma nos długi jak Pinokio ale wiadomo długi nos, długi... ;]
Mam humorekZaraz wstawię zdjątko mojego Maleństwa i kawałek filmiku
Pozdrawiam Was Kochane :*:*:*

Hej dziewczyny)) Jestem tak podniecona po wizycie, że nie czytam, nadrobię wieczorem bo muszę zaraz jeszcze iść na miasto
Moje Baby ma wszystko w normie, waży chyba nawet trochę więcej niż powinno by 434 g +/-63g. Najlepsze jest, że wg miesiączki dziś 20 tygodni i 0 dni, a kość nosową ma na 22 tygodnie i 5 dni, śmiejemy się, że po tatusiu bo Leszek ma nos długi jak Pinokio ale wiadomo długi nos, długi... ;]
Mam humorekZaraz wstawię zdjątko mojego Maleństwa i kawałek filmiku
Pozdrawiam Was Kochane :*:*:*