reklama

Sierpień 2010

kobitki
Jadę do Katowic na spotkanie z koleżankami z liceum...
po drodze mam zamiar skoczyć to jakiegoś lumka i mam nadzieję, że coś tam wyłapię...
pojawię się pewnie dopiero jutro z rana....:):):):)

nie piszcie za dużo żebym nadrobiła hhehe:P

reklama
Witam sie dziewczyny- ja co dopiero zlozka wstalam,mialam jakies dziwne sny zwiazane z moim mezem- echhh, ale ogolnie wstawac sie nie chcialo.
Witam nowe dziewczyny na forum i powiem szczerze ze juz niezla grupa sie nas uzbierala, co prawda ja rodze oprocz Polaka nowego Amerykanina, to jednak Polska tez bedzie na +.:-)
oczywiscie przelecialm po waszych postach ale jeszcze sporo zostalo do nadrobienia- naprawde to forum to niezle presperujaca drukarnia.

AgaS jak sie czujesz? jak skurczyki?

Czuje sie w miare dobrze tzn. skurczy nie mam, to musiala byc bakteria jak powiedziano mi w szpitalu, troche zaczelo mnie piec przy nr.1, ale mysle ze do konca antybiotyku przejdzie, a jak nie to w poniedzialek beda to sprawdzac.
W poniedzialek mam wizyte z zastrzykiem, odbieram badania wiec w kilku procentach okaze sie jak wielki jest moj nowy problem:-(. Mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku ale nie powiem, ze w glowie nie klebi mi sie tysiace mysli.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i mam nadzieje ze bedzie mily dzien i u mnie i u Was.

czy wy tez czujecie sie takie ospale ? bo czuje sie jakbym charowala a tak naprawde bylam na spacerku :)

Niestety mnie też to dopadło, musze chociaż kilka godzin w południe się zdrzemnąć bo jestem nie do życia Kiniusia trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze USG, daj prędko znać jak tam dzidzia rośnie. Co do odczuwania ruchów płodo kolezanka mi powiedziała, że jej siostra przez całą ciążę nie czuła ruchów. Jakoś nie mogę w to uwierzyć. Witam nowe kolezanki :)

Hej dziewczyny:))) Jestem tak podniecona po wizycie, że nie czytam, nadrobię wieczorem bo muszę zaraz jeszcze iść na miasto:)
Moje Baby ma wszystko w normie, waży chyba nawet trochę więcej niż powinno by 434 g +/-63g. Najlepsze jest, że wg miesiączki dziś 20 tygodni i 0 dni, a kość nosową ma na 22 tygodnie i 5 dni, śmiejemy się, że po tatusiu bo Leszek ma nos długi jak Pinokio ale wiadomo długi nos, długi... ;]
Mam humorek:) Zaraz wstawię zdjątko mojego Maleństwa i kawałek filmiku:)
Pozdrawiam Was Kochane :*:*:*

Hej dziewczyny:))) Jestem tak podniecona po wizycie, że nie czytam, nadrobię wieczorem bo muszę zaraz jeszcze iść na miasto:)
Moje Baby ma wszystko w normie, waży chyba nawet trochę więcej niż powinno by 434 g +/-63g. Najlepsze jest, że wg miesiączki dziś 20 tygodni i 0 dni, a kość nosową ma na 22 tygodnie i 5 dni, śmiejemy się, że po tatusiu bo Leszek ma nos długi jak Pinokio ale wiadomo długi nos, długi... ;]
Gratulacje kochana :-):-):-)
Cieszę się przeogromnie :-)
Super!:-D
Czekamy na zdjecia i filmik :-)

super ze wizyta sie udala i same dobre wiesci.
kiniusia czekamy teraz na ciebie:)))))))))))))))

ok dziewczynki, zwijam się powoli do domku.odezwę się jutro rano, z pewnością będę sie nudzić w pracy :P Może pojawią się jakieś newsy od którejś z Was.... :) buziaki

No ja to dopiero zdam relacje ok. 20 wieczorkiem, po powrocie. :-)
Polianna miała badanie na 10, a jeszcze nie dała znać, ale taka piękna pogoda, ze pewnie na spacerku jeszcze jest ;-)
Agdzie, do juterka :-)

reklama
Dziewczyny wieczorem wpadnę ponadrabiać a teraz lecę kupić krem na rozstępy (wczoraj zauważyłam, co mi się z piersiami dzieje, masakra jakaś.) i po zakupy a potem sprzątanie:)
Pozdrawiam was i życzę miłego popołudnia...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry