reklama

Sierpień 2010

Kiniusia-mam nadzieję, że Twoja siostra niedługo będzie tulić córeczkę:tak: A kuzynka:no: Jak wizyta?:confused:
Martitka-super zakupy:happy2:
Milusia-widzę, że i Ty nie masz chwili wytchnienia-mam nadzieję, że niedługo odpoczniemy:tak:
Bogusia-super, że Ci już odpuściło:tak: A jak Twoja wizyta?:confused:
Fiuu-szkoda słów na takie gadanie:wściekła/y:
Kolumnea-ja przy pierwszym dziecku też nic nie wiedziałam, zero doświadczenia i dałam radę-będzie dobrze-zobaczysz, będziecie się z dzidzą uczyć siebie nawzajem:tak:
Monika-przykro mi, że tak wyszło z mieszkaniem:-(
Agdzie-ja też mam za mało żelaza-w przyszłym tygodniu idę na badania, zobaczymy czy znowu nie spadła hemoglobina:blink:
Aga-trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było w porządku, aż do końca ciąży:tak:
Marttat-gratuluję udanej wizyty i zdrowego dużego dzidziusia:happy2:
Lea-gratuluję chłopca:tak:
Witam nowe dziewczyny:-)
Bogusia-właśnie doczytałam-córeczka-super-wielkie gratulacje

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuchy :) Co tam słychac? Jak samopoczucie? rany jak cieplutko dzisiaj u mnie 22 stopnie :) nareszcie :) spacer z brzuszkiem oczywiście był :) we wtorek byłam na wizycie i wszystko jest ok. dzidzi rosnie w oczach :) tylko ze na półmetek powinnam mieć robione usg a lekarz nie dał mi skierowania. Ostatnio usg maiałm robione w 16 tygodniu. A chciałabym jak najczescie upewniłabym sie ze z dzidzi wszystko w porządku no i moze poznała płeć bo bardzo bym chciała wiedziec co tam sie kryje :) Wy wszystkie macie teraz robione usg ??

Witajcie kobitki...
Spotkanie udane, również wizyta w lumpku...jutro Wam zrobię zdjęcia żeby się pochawalić...3xpajac, 2xbody i śliniaczek...w sumie 10zł tego wyszło;)

Lea28 gratuluję wizyty:P

cayra1984 Szymuś...kocham to imię..cieszę się z Twojej udanej wizyty...

Bogusia86
z długimi nogami to będzie modelka...:P Gratuluję dziewczynki...może Hania? Mnie to imię urzekło...albo Jagódka, Kalinka...

martatt długi nosek? no pięknie:P cieszę się, że dzidzia zdrowa a mamusia taka szczęśliwa:P

ewelinka2106 kochana gratuluję udanej wizyty...i oczywiście o te USG połówkowe musisz się upomnnieć...:):):)

aaaa jeszcze Polianna i Kiniusia GRATULACJE KOBITKI:):)
Jej tyle szczęsliwych kobiet po dzisiejszych wizytach:):):):):)

Ostatnia edycja:
uff przerobilam te 2 dni co mnie nie bylo pisareczki :shocked2::-D pseplasam ale nie odniose sie do wszystkich postow. Dziewczyny gratuzlejszyn udanych wizyt tych dlugich nozek i dlugich noskow a w szczegolnosci dobrych wiadomosci najwazniejsze ze dzidzie rosna :-D:-D:-D

a ja wlasnie pojadlam (delikatnie mowiac) arbuza, winogorna na to sliwki a i jeszcze 2 wielkie bulki z serkiem ziolowym:baffled::wściekła/y: no i oczywiscie teraz umieram wzdelo mnie tak ze ruszyc sie nie moge:-(

Witajcie dziewuchy :) Co tam słychac? Jak samopoczucie? rany jak cieplutko dzisiaj u mnie 22 stopnie :) nareszcie :) spacer z brzuszkiem oczywiście był :) we wtorek byłam na wizycie i wszystko jest ok. dzidzi rosnie w oczach :) tylko ze na półmetek powinnam mieć robione usg a lekarz nie dał mi skierowania. Ostatnio usg maiałm robione w 16 tygodniu. A chciałabym jak najczescie upewniłabym sie ze z dzidzi wszystko w porządku no i moze poznała płeć bo bardzo bym chciała wiedziec co tam sie kryje :) Wy wszystkie macie teraz robione usg ??

a mi lekarz powiedział,ze połówkowe za 3 tygodnie,hmmm...
A jutro prywatnie skoczymy z mężem na 4D,

Kobietki, poczytałam was i w skócie odniosę się do wszystkich:)
Paniom, które miały dziś wizyty grauluję:) Wszystkie w końcu zadowolone i o to chodzi:) WIdać, że dzidzie pięknie rosną i są coraz to większe... nawet boję się myśleć jak szybko ten czas leci:)
Ja cierpliwie czekam na moją wizytę a ta dopiero w połowie kwietnia:/ ehhh damy radę... no bo jak inaczej, buzziaki miłego wieczoru

Witajcie :-)Nawet nie próbuję Was nadrobić, bo tyle stron naprodukowałyście :tak: Cieszę się że humorki dopisują i były udane wizyty :-) Pozdrawiam i miłego wieczorku :-)

Hej dziewczyny,
melduje się, że z usg wróciliśmy :-) Oczywiście cali w skowronkach :-D
Maluch waży już 455g., jest piękny, zdrowy i w ogóle calutki cudowny :-D
Wszystko oczywiście w normie, rozwija się pięknie prawidłowo :tak:
Zdjęcie mam, ale ciemne i mało wyraźne, a po skanie, to już w ogóle nic nie będzie widać, więc musicie mi wierzyć na słowo:-)
Co chwilę wkładał rączkę do buzi i przez chwilę nawet usteczkami ruszał :-D
Wiercił się, ale wszystko pokazał, łącznie z siusiaczkiem ;-)
Także płeć potwierdzona już na 99,9 % :tak:
Wszystkie pomiary i wymiary prawidłowe, wszystko na swoim miejscu i w ogóle wszystko super :-)
Nooo, ochłonęłam...zjem coś i przychodzę poczytać co naskrobałyście przez te kilka godzinek :tak:
Buziaki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry