reklama

Sierpień 2010

Witajcie kobitki z rana...

W załączniku macie zdjęcia moich wczorajszych zakupów...za to wszystko zapłaciłam 10zł:-D:-D
Wybaczcie ale ubranka jeszcze nie wyprane i nie wyprasowane, więc trochę na wymiętolone wyglądają...;-)
Ja dziś również zabieram się za generalne, wiosenno-świąteczne porządki żeby jutro tylko okna umyć (oczywiście Szymon się tym zajmie)i nowe zasłonki zawiesić...:-D:-D

kiniusiu kochana dużo ten Twój chłopak waży:-D:-D mój na początku 21 tyg 385 gr ważył...także szykuj się na porządnego chlopaka:-D:-D Oczywiście jeszcze raz gratuluję siusiaczka no i pochwal się jakie imię wybraliście? ;-)
Trzymam kciuki za siostrę...pewnie akcja porodowa już w pelni...;-);-)

pati1982 gratuluje córeczki... córunia mamuni...:-D:-D no i w końcu l4!!!!!!! tak trzymać...teraz wykorzystaj czas i leż do góry brzuchem...:-p:-p

Bogusia86 Natalka również jest boska:-)

wiosna cieplejszy wiatr wieje wiosna...
wiosna, wiosna, wiosna ach to ty:-D:-D:-D

śliczne ciuszki :)

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :P
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :P

reklama
Dzień dobry wszytkim tu obecnym :)

piątek zapowiada sie dość słonecznie a samopoczucie również dobre ... zaraz zabieram sie za porzadki i chyba sama zaczne myć okna bo juz niemoge nanie patrzec... ;)

Pozdrawiam

Witajcie kobietki, troch Was nadrobiłam :)
O wizycie napisałam w wątku usg , podsumuję może,że panienka jest zdrowa :)
Zdjęcie już oprawiłam w ramkę,hihi bo mi ginekolog wydrukował na papierze A4.

A dziś... energii brak.

Ja również was witam w ten piękny słoneczny dzień, cieszę się że większość z was już wie co w brzuszkach siedzi,a ja niestety nie należe do tych szczęśliwców moja dzidzia według usg ma teraz 20 tyg i waży 297g.
życzę miłego dnia!

śliczne ciuszki :)

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :P
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :P

ojj niezla cena.....
Wrzuć jakieś swoje zdjęcie...:P
jeszcze 20 tygodni szczęścia...pięknie

Witam dziewczynki!!! można chyba już powiedzieć - wiosnę mamy piękną :D:D:D u mnie wieje - halny się rozszalał od gór i wg planu jeszcze jutro będzie łepek urywać. Tyle dobrze że to ciepły wiatr...

bogusia pisałaś o zmęczeniu - ja tez się skarżę.... wieczorem padam na twarz normalnie. Wydaje mi się że to może być kwestia przesilenia wiosennego. poza tym jest cieplej i więcej (przynajmniej ja) czasu spędza się na powietrzu - może tlen tak nas usypia?

monika dzięki za opowieść o Zosi... kurcze właśnie się obawiam, że mały będzie robił akcje - no ale chyba wszyscy musimy to przeżyć i trzeba będzie się od nowa nauczyć żyć w nowej sytuacji ;-)

ehtele gratuluję polowania na ciuszki,też się muszę w końcu zebrać - choć musze przyznać w drugiej ciąży szaleństwo ciuszkowe mnie aż tak nie bierze... no ale czasu trochę jeszcze jest ;-)

pajka gratuluję połówki... kurcze ja mam taki młody suwaczek w porównaniu do was ;-):-D

kiniusia trzymam kciuki za siostrę! nie wiem jak Wy, ale ja mam takie coś że każdy poród mnie strasznie ekscytuje i cieszy - od kiedy sama jestem mamą to ilekroć jakaś koleżanka zachodzi w ciążę to mnie to niesamowicie cieszy i czuję taką... empatię :-p:-D

czesc mamuski!!!!
pogoda piekna ale lenia mam strasznego. na dodatek plecy coraz czesciej mnie bola- a co to bedzie pozniej.
wczoraj mojego M. bolal brzuch i jak dziecko stekal i nagle usiadl i mowi do mnie, ze ja to jestem dzielna- ze mnie ciagle cos boli a wytrzymuje i ze porod musze zniesc- ze on to by napewno nie dal rady. i tak sie z niego nasmialam- bo mowil to tak powaznie jak nie on- w koncu zrozumial co my przechodzimy. ale dla dzidzi warto wszytsko przejsc

Wiosna jest cudna, piękne słoneczko, ptaszki ćwierkają i energia mnie rozpiera :)
Zrobiłam już w domu wszystko nawet umyłam podłogi na kolanach, a teraz idę na spacer z pieskami ale najpierw zjem drugie śniadanko bo pierwsze bylo o 6.30więc już zgłodniałam :)

Miłego słonecznego dnia kochane :)))))

witam dziewczynki :) ja znów w pracy i oczywiście nudzę się :/ i humor też mam do d.... bo mi go z rana mój..... pies zepsuł.Ale nie będę się tu o psich historiach rozdrabniać. Pogoda też u mnie beznadziejna- zero słoneczka. Cieszę się bardzo z udanych wizyt i rozwiązanych zagadek płciowych :) Nie mogę się doczekać swojej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Zastanawiam się nad usg 3d/4d - robiła któraś z Was? Warto je zrobić?

reklama
witam dziewczynki :) ja znów w pracy i oczywiście nudzę się :/ i humor też mam do d.... bo mi go z rana mój..... pies zepsuł.Ale nie będę się tu o psich historiach rozdrabniać. Pogoda też u mnie beznadziejna- zero słoneczka. Cieszę się bardzo z udanych wizyt i rozwiązanych zagadek płciowych :) Nie mogę się doczekać swojej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Zastanawiam się nad usg 3d/4d - robiła któraś z Was? Warto je zrobić?

Już kilka dziewczyn robiło 4D i je polecją...przynajmniej jedno w trakcie ciąży...ja robię sobie połówkowe w 4D i będę je mieć w najbliższą środę..:-D:-D Już nie umiem się doczekać...

Czemu nie pójdziesz na l4???? Należy się ciężarówce odpocząć:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry