reklama

Sierpień 2010

Hej dziewczyny :-) dzień przepiękny i należy się nim cieszyć, bo podobno już jutro zmiana pogody :baffled: - jakby nie mogło już tak zostać :-p ja zamierzam dziś odkopać jakieś swoje ozdoby wielkanocne i pomału znajdować im lokalizację w domu - za tydzień już święta jak to leci. Niedawno choinka a teraz jajeczka albo wcześniej bez brzucha teraz z brzuchem :-D Miłego dnia kochane brzuchatki :-)

reklama
witam dziewczynki :) ja znów w pracy i oczywiście nudzę się :/ i humor też mam do d.... bo mi go z rana mój..... pies zepsuł.Ale nie będę się tu o psich historiach rozdrabniać. Pogoda też u mnie beznadziejna- zero słoneczka. Cieszę się bardzo z udanych wizyt i rozwiązanych zagadek płciowych :) Nie mogę się doczekać swojej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Zastanawiam się nad usg 3d/4d - robiła któraś z Was? Warto je zrobić?

Warto,a w ogle przy pierwszym dziecku,niesamowite przeżycie.A juz w ogóle warto zabrac ze soba tatusia dziecka,poniewaz dla niektórych facetów dziecko w brzuszku to abstrakcja,ale jak zobaczą,to płacza jak dzieci...te minki,stópki,raczki...ach.
Ja śmigam z mezem dzis.

ehtele, wiesz u mnie to rochę śmieszna sytuacja bo ja dpiero będąc w ciąży znalazłam pracę, szefo o tym wie, dlatego zaproponował mi umowę zlecenie, a że to znajomy to nie będę robić mu kawałów.i tak praca nie jest ciężka- siedzę za biureczkiem w biurze podróży.także myślę,że jeszcze jakieś 2-3 miesiące popracuję sobie, zarobię chociaż na firanki do mojego nowego mieszkanka ;)

o.k- spróbuję zadzwonić do luxmedu i zapytam czy wykonują 3d - nabrałam ochoty :) i ciekawe ile taka imprezka kosztuje.

Ostatnia edycja:
ehtele, wiesz u mnie to rochę śmieszna sytuacja bo ja dpiero będąc w ciąży znalazłam pracę, szefo o tym wie, dlatego zaproponował mi umowę zlecenie, a że to znajomy to nie będę robić mu kawałów.i tak praca nie jest ciężka- siedzę za biureczkiem w biurze podróży.także myślę,że jeszcze jakieś 2-3 miesiące popracuję sobie, zarobię chociaż na firanki do mojego nowego mieszkanka ;)

o.k- spróbuję zadzwonić do luxmedu i zapytam czy wykonują 3d - nabrałam ochoty :) i ciekawe ile taka imprezka kosztuje.

ajj niestety taka przyjemność dość droga od 200-300zł...:-(
A co do pracy to rzeczywiście jak nie jest ciężko to warto sobie dorobic na ciuszki firaneczki i inne gadżety:-D:-D A to wszytsko tak strasznie drogie jest...masakra...

Witam się w piątkowy słoneczny dzień :-)

Gratuluję wszystkim kobietkom udanych wizyt !
Cudownie wejść i czytać takie wspaniałe wiadomości ! :tak:No i wiele z Was zna już płeć - super :-D
Ja już się nie potrafię doczekać mojej wizyty, ale do wtorku w końcu niedaleko ! :-D Tylko ile musiałam czekać na nią - 5 tygodni :baffled:

Poza tym u mnie podobnie jak u Polianny energii brak ... Jakiś taki nijaki mam dzisiaj dzień. Słońce świeci, ptaszki ćwierkają, 20 stopni na dworze a ja siedze taka apatyczna ... :eek:

Kiniusia trzymam kciuki za Twoją siostrę :tak: Prócz tego oczywiście kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wszystkie wizytujące :happy2:

Aaaa, mam jeszcze takie pytanie do Was ... Leci Wam coś z piersi ... ? Bo ja brudzę nie tylko staniki, ale także piżamę.

Pozdrawiam i całuję :*

hej kobietki , a ja normalnie juz padam na pysk tak slabo sie czujei brzuszek zaczal bolec bo chyba przegielam bo umylam sama okna ... normalnie az glodna sie zrobiłam heheh

Aaaa, mam jeszcze takie pytanie do Was ... Leci Wam coś z piersi ... ? Bo ja brudzę nie tylko staniki, ale także piżamę.

Pozdrawiam i całuję :*
Kochana ja już do tygodnia, dwóch mam wydzielinę z piersi..:)
Śpię bez niczego, ale mam brązowe prześcieradło no i zauważyłam na nim plamki a na sutkach takie zaschnięte kryształki...:P

Bogusia podziwiam...ja też dziś za porządki się biorę ale ciągle wolno mi to idzie..:p

Witajcie dziewczynki:-):-):-)
Poczytałam j znów jestem na bierząco- ufffff
kiniusia- gratuluję wizyty i trzymam mocno kciuki za siostrę i jej córcię
martatt,cayra1984- gratuluję udanych wizyt ;-):tak:
Bogusia86- gratuluję wizyty i córci;-)
Lea28- gratuluję syneczka;-)
Pati1982- gratuluję córci;-)
Agdzie, monika8112- witajcie;-):tak:
Wszystkie zakupy oczywiście superaśne.

A ja wczoraj w końcu do człowieczeństwa się doprowadziłam- byłam u fryzjera i już nie mam odrostów:-D:-D
Pozdrawiam Was wszystkie kobietki;-)

Ja wróciłam z badań, jak zwykle z przygodami i o mały włos już bym ich dziś nie zrobiła :wściekła/y: a specjalnie urlop sobie wzięłam. Spróbuję umyć 1 okno i zobaczę jak brzuszek zareaguje, bo przyznam że energię mam ale się boję by dzidziusiowi nie zaszkodzić. Dalej mnie stopa boli :zawstydzona/y: nie wiem co się stało? Idę pracować.... Później postaram się Was poczytać, jeszcze raz miłego dnia:-)

reklama
dzień dobry :] właśnie wstaliśmy z Jasiem, bo piątek to u nas dzień wony. Zaraz śmigamy na pocztę, do bibliteki, lumpa, a potem po drugim sniadanku hop nad jezioro na całe popołudnie. Pospacerujemy sobie, będzie pięęęęknie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry