Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Fotki nie mam- dostałam tylko wydruk z pomiarami
. Wg usg termin na 15 sierpnia wyszedł, ale suwaczka nie zmieniam,bo jeszcze 10 razy może się zmienić,a w karcie ciąży mam wpisany 7 sierpnia.Wyniki dobre. Na 90% będzie dziewczynka. Na 90,bo moje słoneczko nie chciało się pokazać, powiedział,że siusiaka to nie widzi,ale potwierdzi następnym razem. Jestem mega szczęśliwa

Witam się i ja,
Nadrobiłam swoją nieobecność i gratuluję wszystkich udanych wizyt. Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty.. ja też dzisiaj idę na usg połówkowe, ale dopiero na 16.20.
Witam nowe sierpnióweczki.
I zgodnie z prośbą wstawiam zdjęcia swoich nabytków

Jestem dziewczynki
Niestety na 80% będzie
Dziewczynka !!!!
Czyli będę miała parkę
Ja się ciesze, bo będę mogla stroić moja pannice:-)
Serduszko bije równo, rozwija się bardzo dobrze
Mąż tylko coś taki jakiś dziwny
Na USG 4D nie było za dobrze widać , bo mała się schowała za łożyskiem, ale mam zdjatko profilu twarzyczki z raczka , wiec wkleję w odpowiednim wątku
Trochę mnie to dziwi , bo nie mam zachcianek do słodkości
Ale najważniejsze ze rozwija się zdrowo
ooo shylaGRATULUJĘ takiego przewrotu
lol.
Co do torebek, to oczywiście muszę je wkleić, bo nie przeżyję ;p zrobione z różnych materiałów, twórcze pomysły mojej projektantki z Łodzi, kobieta skarb i ma złote ręce. Każda torebka ma specjalną smycz na tel, żeby w tych przepastnych torbiszczsch dało się szybko znaleźć.
Zobacz załącznik 230328Zobacz załącznik 230329Zobacz załącznik 230330Zobacz załącznik 230331Zobacz załącznik 230332Zobacz załącznik 230333Zobacz załącznik 230334Zobacz załącznik 230335Zobacz załącznik 230336
jakość zdjęć marna, bo robione komórką na szybko :]
Witam dziewczynki!
u mnie męczący poranek - jesteśmy z Olkiem sami i wszystko na naszych głowach ;-) na to konto posprzątaliśmy jego pokój, bo już dużo zabawek połamał, dużo się rozkompletowało i wywaliliśmy to, co zamiast bawić mogło być niebezpieczne... małe przemeblowanko zrobiłam i w ten sposób do pokoju mojego synka zawitała wiosna, a ja padam na pyszczek.
duralex śliczne ciuszki...
shyla a to ciekawe, więc jednak córcia? fajnie, starszy brat będzie mógł dbać o swoją perełkęa ty bedziesz plotła warkocze i kupowała sukienki :-)
edit:fiuu umarłam na widok pierwszej................... reszta jest piękna ale pierwsza zawliła mnie i leżę jako żółwik na pleckachno prześliczna (dodam że mam absolutnego fioła na punkcie torebuś wszelkiej maści)
ehtele u mnie tez brzuszek z racji, że już Oluś uformował, jest dość duży. Franko ma sporo miejsca i chyba dlatego tak mało go czuję.. Przyznam, że też jest mi już dość ciężko mimo że ledwo dobija do połówki
kiniusia fajnie, że mala Emilka daje radę z cycusiem... kurcze ja chyba już się nie mogę doczekać :-) mimo że początki nie są łatwe...
edit2:ehtele ale masakra z tą wypłatą.... 30 zł można przeżyć ale 1000?! faktycznie zdzierają z każdej strony - jak tylko się da. ja dostałam 150 pln na świętanie wiem w którą dziurę upchnąć
zapomniałam jeszcze dodać, że śniło mi się że w 24 tygodniu ciąży urodziłam roczną córeczkę o imieniu Pola - miała pięne jaśniutkie loki i wielkie oczętaciekawe co na to mój Franciszek
![]()
Hej Kobitki
Wpadam do was co jakiś czas ale wątek jest tak intensywny że nie nadrabiam czytania!
Zainteresował mnie temat z placami ja tez mam płatne 100% i jestem na zwolnieniu już dłuższy czas. Czytałam kodeks pracy i nic nie ma tam o obniżeniu wynagrodzenia o 14% chyba że czegoś nie doczytałam w wątku i źle zrozumiałam. Jak jest się na B2 (zwolnienie na ciąże) to wynagrodzenie przysługuje w równowartości 100%.
Premie chyba wlicza się dopiero przy wyliczeniu zasiłku macierzyńskiego ale nie wiem czy wszystkie czy tylko te z których odprowadzane są składki.
Synalek kopie już intensywnie a i brzusio rośnie jak na drożdżach!![]()
Melduję się po wizycie:-)
A więc dzidzia rozwija się prawidłowo, waży 338g, serduszko,nereczki,twarzyczka,pęcherzyk itd.- wszystkie narządy jak książka pisze. Fotki nie mam- dostałam tylko wydruk z pomiarami
. Wg usg termin na 15 sierpnia wyszedł, ale suwaczka nie zmieniam,bo jeszcze 10 razy może się zmienić,a w karcie ciąży mam wpisany 7 sierpnia.Wyniki dobre. Na 90% będzie dziewczynka. Na 90,bo moje słoneczko nie chciało się pokazać, powiedział,że siusiaka to nie widzi,ale potwierdzi następnym razem. Jestem mega szczęśliwa
Superaśne;-)
Gratulacje- ciekawe co na następnym usg Ci powiedzą???? Którą płeć potwierdzą????;-)
Fajniutkie,fajniutkie:-)
Ach te nasze sny ciążowe;-)

:-)M-F22 Gratuluje udanej wizytyJa siedzę jak na szilkach i tak do 15 aż będzie USG 3D ahhh
Dziwi mnie rozbieżność poglądów co do wypłat... Ja co miesiąc dostaje premię ale w zależności od naszych grupowych wyczynów np w styczniu mogę dostać 40% premii, a w lutym jak nadrobimy 160% premii i zawsze tak wychodziło, że przeliczając cały rok zgarniałam wszystko co możliwe. A co to za 14% co niby zabrali?? I tak nad zabierają składki tak jak do tej pory normalnie, to co mieli by jeszcze zabrać??
wanienka z przewijaczem super! pierwszy rac coś takiego widzę
Komoda Open z wanienką i przewijakiem.Primi Sogni
a tymi pensjami to faktycznie dziwne ...