AgaS-78
Fanka BB :)
i ja sie dziewczyny witam i zycze wszystkim milego poniedzialku i udanych wizyt u lekarzy.
Shyla mam nadzieje ze malenstwo pokarze wszystko pieknie
))
Ja tez mam dzisiaj wizyte, wiec rano to pewno nawet nie bede miec czasu sie odezwac- ateraz jeszcze nie spie bo robie czyszczenie calego mojego komputera, dobrze ze maz spi to wykorzystuje jego laptopa. Moj mimo ze ma antywirusa to biedny juz byl tak przepakowany, ze dzisiaj nie dalam rady nawet spokojnie aukcji wystawic.
Milegooooo dnia dziewczyny
))
Shyla mam nadzieje ze malenstwo pokarze wszystko pieknie
Ja tez mam dzisiaj wizyte, wiec rano to pewno nawet nie bede miec czasu sie odezwac- ateraz jeszcze nie spie bo robie czyszczenie calego mojego komputera, dobrze ze maz spi to wykorzystuje jego laptopa. Moj mimo ze ma antywirusa to biedny juz byl tak przepakowany, ze dzisiaj nie dalam rady nawet spokojnie aukcji wystawic.
Milegooooo dnia dziewczyny
Więc wpadłam na genialny pomysł, żeby zabrać Ją do moich ulubionych sklepów stradivariusa i zary, bo oprócz świtnych ciuszków są tam też fajne buty:-) I znalazłyśmy ekstra szpileczki za 170zł, a te które jej się w miarę podobały były po 300 więc nie dość, że mnie wydała to butki dużo fajniejsze :-) W podziękowaniu zabrała Nas na puchary lodowe. jednym zdaniem świetna niedziela :-)
Trzymajcie kciuki - odezwe się jak wróce. Wam także życzę udanych wizyt (kciuki zaciskam) a tym, które ich nie mają miłego dnia :-)
Samo parcie trwało u niej 10 minut.

i tak mnie babsko wkurzylo ze szkoda gadac nie podobaja jej sie imona jakie wybralismy dla naszego "pilkarza" no jeszcze tego brakowalo zeby ona mi mowila jakie imie bedzie moje dziecko mialo
pozniej poprawilam sobie humor bo pojechalismy z malzem do sklepu z wozkami i decyzja zapadla hura,hura bo juz mi sie po nocach snily ale o tym to na odpowiednim watku.