reklama

Sierpień 2010

Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .

reklama
Bogusia 86- super ze ty tez dziewczynke masz miec , ogolem super ze pojawila sie moja imienniczka na tym forum żadkie jest to nasze imie :-D

A nie wiadomo czy jesteśmy imienniczkami masz na imię Bogumiła czy Bogusława??

A dzisiaj faktycznie pusto, ale sama po sobie widzę, że taki to piękny weekend że nic się nie chce :-) Chwilę się przespałam, chwilkę na spacerze, troszkę porządków i co jakiś czas w odwiedziny na BB i tak sobota po mału mija ;-)

Witajcie przyszłe mamuśki !!!

Tak jak obiecałam zdaję relacje z wczorajszej wizyty u nowego ginekologa ... lekarz super - dal mi zwolnienie na 30 dni i powiedzial ze nigdy nie odmawia ciezarnej zwolnienia tak wiec mam do konca ciazy na 100 % zwolnienie :) co najlepsze ten lekarz ma dyżury w szpitalu w którym zamierzam urodzic wiec może uda mi sie na niego trafic? a co najważniejsze to zobaczyłam moja kruszynke ciesze sie tym bardziej ze to moje drugie usg bo pierwsze mialam robione w 7 tyg ciazy wiec sporo czasu minelo mam fotki z usg jak mi sie uda zeskanowac lub zrobnie foto to napewno sie pochwale tylko obecnie nie jestem u siebie w domu wiec na dniach zobaczycie. A tak ogólem zmierzyl maluszka i powiedzial ze prawidlowo sie rozwija jak na obecny tydz. wady genetyczne wykluczyl wiec jestem tym bardziej happy :)

i na 90 % stwierdził ze to DZIEWCZYNKA ale upewnimy sie mam nadzieje na polowkowym 7 kwietnia :)

a tak noc mialam nie przespana poniewaz ,mialam bezsenna noc niewiem czemu ale może to z emocji ?
dzis pogoda do bani , ale i tak milo go spedzam ...

DZIEKUJE KOCHANE ZE TRZYMALYSCIE KCIUKI
I SIE UDAŁO... :):-)

gratuluje córeczki :))

Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .

mam nadzieje, ze wsio bedzie dobrze:)
mnie troszke brzuszek pobolewa , ale w takich sytuacjach dostałam konkretne zalecenia lekarki wiec sie stosuje i powolutku przechodzi a maz poszedł mi po lody owocowe:P

Bogusia-gratulujue cory:):)

Shyla- ma dwie manie ciuszki i pazurki:):)

Ten tydzien jest dla mnie przelomowy, kilka dni temu czulam glowke malenstwa, a teraz zabek silnie kopie, wierci sie i nie wiadomo co tam jeszcze wyprawia, caly brzuch mi faluje:):) Szkoda tylko, ze moj m jeszcze tego nie zobaczyl.

dobrze ze juz jestes w domku- teraz odpoczywaj i dbaj o siebie. a zwolnienie ci wystawili?

jaki zamulony dzien- mialam straszny bol glowy i lezalam do 14- teraz jest juz lepiej ale ciagle jakos dziwnie.

reklama
Hej Mamusie :-) weszłam tylko na chwile na bb się przywitać. Padam już ze zmęczenia ale domek wysprzątany od A do Z :-):-):-):-) Pogoda nawet ok więc okna pomyte, dzięki mamie i siostrze, bo ja nie dałabym rady tyle oknie umyć....Teraz idę odpocząć. Pamiętacie że dziś zmiana czasu? Ja sobie o tym rano przypomniałam....Miłego popołudnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry