Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .

Bogusia 86- super ze ty tez dziewczynke masz miec , ogolem super ze pojawila sie moja imienniczka na tym forum żadkie jest to nasze imie![]()
Witajcie przyszłe mamuśki !!!
Tak jak obiecałam zdaję relacje z wczorajszej wizyty u nowego ginekologa ... lekarz super - dal mi zwolnienie na 30 dni i powiedzial ze nigdy nie odmawia ciezarnej zwolnienia tak wiec mam do konca ciazy na 100 % zwolnienieco najlepsze ten lekarz ma dyżury w szpitalu w którym zamierzam urodzic wiec może uda mi sie na niego trafic? a co najważniejsze to zobaczyłam moja kruszynke ciesze sie tym bardziej ze to moje drugie usg bo pierwsze mialam robione w 7 tyg ciazy wiec sporo czasu minelo mam fotki z usg jak mi sie uda zeskanowac lub zrobnie foto to napewno sie pochwale tylko obecnie nie jestem u siebie w domu wiec na dniach zobaczycie. A tak ogólem zmierzyl maluszka i powiedzial ze prawidlowo sie rozwija jak na obecny tydz. wady genetyczne wykluczyl wiec jestem tym bardziej happy
![]()
i na 90 % stwierdził ze to DZIEWCZYNKA ale upewnimy sie mam nadzieje na polowkowym 7 kwietnia![]()
a tak noc mialam nie przespana poniewaz ,mialam bezsenna noc niewiem czemu ale może to z emocji ?
dzis pogoda do bani , ale i tak milo go spedzam ...
DZIEKUJE KOCHANE ZE TRZYMALYSCIE KCIUKI
I SIE UDAŁO...:-)