reklama

Sierpień 2010

reklama
dzieki dziewczyny- czyli spimy krocej.

dzis byla u mnie przyjaciolka i przywiozla mi cala siatke ubranek po swojej córeczce- sa przesliczne- body, sukieneczki, spodenki, bluzy, nawet kozuszek, skarpetek chyba z 15 par. no mowie wam tyle tego ze naprawde nie musze kupowac puki co. pozniej wkleje kilka fotek

ale tu spokojnie dzis!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki ja tylko na sekundusię, dzionek całkiem miły, jak zwykle posprzątałam, obżarłam się jak świnia i udałam się na dłuuuuuugi spacerek z mężem i psiurem. Teraz siedzę u mojego tatusia i siostry.
Buziaki

Bogusia gratuluję wizyty:)

Hej dziewczyny

Ja dzisiaj mialam test obciazenia glukoza 75g, no i wynik niestety dobry nie jest. Czeka mnie zapewne dieta a moze i insulina :-(
Musze w poniedzialek zadzwonic do lekarza i przyspieszyc wizyte, bo mam dopiero 8 kwietnia.
Ech...
Nie martw się na zapas, lekarz napewno zleci powtórzenie badań i miejmy nadzieję, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki;-)
bogusia gratuluję córeczki.I fajnie, że problem z L4 zniknał:-)

Witam nowe sierpnióweczki.
Dobrej nocki wszystkim życzę:-)

A ja znow witam sie przed moim pojsciem do lozeczka jeszcze ma kilka spraw na allegro i slodkie spanko do waszej jakies 2 popoludniu. A wiec zycze milej niedzieli:))
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj mialam test obciazenia glukoza 75g, no i wynik niestety dobry nie jest. Czeka mnie zapewne dieta a moze i insulina :-(
Musze w poniedzialek zadzwonic do lekarza i przyspieszyc wizyte, bo mam dopiero 8 kwietnia.
Ech...
podejdz do tego spokojnie- fakt dopiero lekarz bedzie mogl cos na ten temat powiedziec, ale jak juz ktos pisal dieta ma swoje dobre strony. Ja mam cukrzyce ciazowa juz poraz drugi i to wykryta juz w poczatku ciazy, bedzie dobrze jak ja wytrzymuje na diecie prawie 30 tyg. ty wytrzymasz te 18 napewno:)))) A tak na marginesie co Ci wyszlo tzn. jakie wyniki?

Witam sie w pochmurna sobote je wczoraj wyszłam ze szpitala zrobili mi badania podstawowe i dostałam antybiotyk na 10 dni kontrole bede miała w piatek i dalsze leczenie juz w przychodni .
i ja mam nadzieje ze u Ciebie to juz lepiej bedzie- a i zreszta najchetniej to bym wogole zlych wiesci u nas na forum nie czytala- ale sama mam zmartwienia, echhh. Zdrowka zycze:)))

Dzieki dziewczyny!
No pewnie znowu czeka mnie picie tych slodkosci...buuu.

podejdz do tego spokojnie- fakt dopiero lekarz bedzie mogl cos na ten temat powiedziec, ale jak juz ktos pisal dieta ma swoje dobre strony. Ja mam cukrzyce ciazowa juz poraz drugi i to wykryta juz w poczatku ciazy, bedzie dobrze jak ja wytrzymuje na diecie prawie 30 tyg. ty wytrzymasz te 18 napewno:)))) A tak na marginesie co Ci wyszlo tzn. jakie wyniki?

AgaS
przy obciazeniu 75g po 2h wynik mam 197 :dry:

witam sie niedzielnie
dzisiaj z Wami nie popisze bo najpierw mykam do kosciola a potem jade z moim meżem na obiad do restauracji :P
życzę miłej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry