Witam sie mamulki i ja niedzielnie , musze was troszke poczytac bo wczoraj nie mialam czasu. Bylismy z malzem wczoraj u tesciowej na urodzinach wrrrr
i tak mnie babsko wkurzylo ze szkoda gadac nie podobaja jej sie imona jakie wybralismy dla naszego "pilkarza" no jeszcze tego brakowalo zeby ona mi mowila jakie imie bedzie moje dziecko mialo 

no alergie mam na moja tesciowa odkad jestem w ciazy no. sorki ale musialam to z siebie wyrzucic. No ale
pozniej poprawilam sobie humor bo pojechalismy z malzem do sklepu z wozkami i decyzja zapadla hura,hura bo juz mi sie po nocach snily ale o tym to na odpowiednim watku.
No i witam nowe mamuski;-):-)
I oczywiscie juz trzymam kciuki ze wasze jutrzesze wizyty mocno,mocno :-)
Shyla Dojczlandia pozdrawia Dojczlandie

i tak mnie babsko wkurzylo ze szkoda gadac nie podobaja jej sie imona jakie wybralismy dla naszego "pilkarza" no jeszcze tego brakowalo zeby ona mi mowila jakie imie bedzie moje dziecko mialo 

no alergie mam na moja tesciowa odkad jestem w ciazy no. sorki ale musialam to z siebie wyrzucic. No ale
pozniej poprawilam sobie humor bo pojechalismy z malzem do sklepu z wozkami i decyzja zapadla hura,hura bo juz mi sie po nocach snily ale o tym to na odpowiednim watku. No i witam nowe mamuski;-):-)
I oczywiscie juz trzymam kciuki ze wasze jutrzesze wizyty mocno,mocno :-)
Shyla Dojczlandia pozdrawia Dojczlandie

ale okazało się, że zapisały mnie na inną sobotę ale jako stałą klientkę oraz przed obawą napadu mysz przyjeły mnie
do później brzuchatki :-)
ale my musimy podejść do tego z dystansem...To tylko teściowa więc uśmiechnij się i olej sprawę...będzie dobrze...trzymam za Ciebie kciuki, żeby cię już do końca 9 miesięcy nie wkurzała