reklama

Sierpień 2010

Witam się w deszczową sobotę
My to dziś najchętniej spędzilibyśmy dzień w łóżku ale niestety trzeba trochę rzeczy załatwić więc co tam deszcz i wiatr;-) a wieczorem na małą imprezkę do znajomej na oblewanie mieszkania :-)
Ola_ - dzięki a z tym powodzeniem to zobaczymy chociaż Tatuś Małej już się zaczyna martwić o okres dojrzewania:-D , ostatnio mówi nagle "o Boże! dwa okresy w domu" ;-) takiego mam żartownisia
Kasia2506 - ja też się cieszę że się potwierdziło że będzie Mała Michalinka :-D
Penny - cześć ;-)
Kiniusia - fajnie że u siostry wszystko dobrze, no i faktycznie będziesz bardzo na bieżąco ze wszystkim, ja jestem zielona jak szczypiorek w tych sprawach, ech... czasami to się zastanawiam jak sobie dam radę:-(
Ehtele- ja swojego nie mogę jakoś do tych okien zmotywować, ale może się uda:dry:
Miłej soboty laseczki:-D

reklama
Witam się weekendowo :-)

U mnie pogoda jak u większości - deszczyk, pochmurno i wiatr wieje :baffled: A wczoraj było tak pięknie, eh...

Polianna u maleństwa powieki otwierają się dopiero ok 27 tygodnia, teraz jeszcze oczka nie są na tyle wykształcone ;-) Dzidziuś teraz nie reaguje na światło :blink:

21 tydzień ciąży: kalendarz ciąży, 21 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
tu piszą co innego,dziecko przez zamknięte powieki widzi czerwona poswiatę i zmieniajace sie światło....więc na swiatło reaguje na pewno.
Ale otwarte oczka,to rzeczywiście niemożliwe.

Ostatnia edycja:
co za pogoda- az nic sie nie chce- masakra.
pospalam dzis dluzej- w taka pogode nie miala ochoty w ogole wstawac z lozka. jestem juz po sniadaniu i chyba znowu sie poloze- az to zmeczenie.

pajkaa z tym rozmiarem to wydaje mi sie ze powinno byc ok- ale nie ejstem doswiadczona mama wiec moge sie mylic:))))
kiniusia gratulacje dla siostry- super ze Emilka jest juz na swiecie i chwyta pieknie cycusia.
rozalka mi tez sie wydaje ze dziecko reagule na swiatlo- oczka zamkniete ale poswiate widzi.

milego dnia mamuski

Hej dziewczyny

Ja dzisiaj mialam test obciazenia glukoza 75g, no i wynik niestety dobry nie jest. Czeka mnie zapewne dieta a moze i insulina :-(
Musze w poniedzialek zadzwonic do lekarza i przyspieszyc wizyte, bo mam dopiero 8 kwietnia.
Ech...

Witajcie przyszłe mamuśki !!!

Tak jak obiecałam zdaję relacje z wczorajszej wizyty u nowego ginekologa ... lekarz super - dal mi zwolnienie na 30 dni i powiedzial ze nigdy nie odmawia ciezarnej zwolnienia tak wiec mam do konca ciazy na 100 % zwolnienie :) co najlepsze ten lekarz ma dyżury w szpitalu w którym zamierzam urodzic wiec może uda mi sie na niego trafic? a co najważniejsze to zobaczyłam moja kruszynke ciesze sie tym bardziej ze to moje drugie usg bo pierwsze mialam robione w 7 tyg ciazy wiec sporo czasu minelo mam fotki z usg jak mi sie uda zeskanowac lub zrobnie foto to napewno sie pochwale tylko obecnie nie jestem u siebie w domu wiec na dniach zobaczycie. A tak ogólem zmierzyl maluszka i powiedzial ze prawidlowo sie rozwija jak na obecny tydz. wady genetyczne wykluczyl wiec jestem tym bardziej happy :)

i na 90 % stwierdził ze to DZIEWCZYNKA ale upewnimy sie mam nadzieje na polowkowym 7 kwietnia :)

a tak noc mialam nie przespana poniewaz ,mialam bezsenna noc niewiem czemu ale może to z emocji ?
dzis pogoda do bani , ale i tak milo go spedzam ...

DZIEKUJE KOCHANE ZE TRZYMALYSCIE KCIUKI
I SIE UDAŁO... :):-)

Witam weekendowo

U mnie dzisiaj zaczął się remont, który w sumie potrwa pewnie kilka miesięcy, bo mężuśbędzie pracował w domku tylko w niektóre popołudnia i niedziele. Tak więc czeka mnie czas permamentnego bałaganu, al4e za o będzie ślicznie.
Życzę Wam miłej soboty

Bogusia07 A więc dwie Bogusie będą miały dziewczyny :) Gratuluje udanej wizyty i dobrego lekarza. Wreszcie wszystko się układa :)

Ja chyba zrobie sobie drzemkę, bo wstałam o 5.30 i teraz odpadam....
Oddałam dzisiaj jednego kotka który był u Nas od 5mc, ale zaczoł wszędzie robić kupy i zostałam zmuszona wywieźć go do teścia na warsztat, ale spodobało mu się ma tam psa (szczeniaka) do zabawy i jednego kotka już po 3min zaczeły się bawić :)

Miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry