reklama

Sierpień 2010

Penny witamy...nie widać suwaczka więc jeszcze coś jest nie tak...
Jak się czujesz? Ruchy dziecka już wyczuwalne??:-):-) cieszymy się, że jesteś z nami...

dziewczyny jeszcze raz dzieki za mile przyecie :-)

Ehtele czuje sie bardzo dobrze, no i oczywiscie oby tak zostalo!
Zarowno pierwsza jak i ta ciaze przechodze lagodnie ;-) chociaz teraz zdecydowanie wieksza bede,
brzuchol mi wywalilo szybciej i mocniej.. a i uda sie rozrastaja :zawstydzona/y:
ja jestem raczej z tych mniejszych, wiec zaraz po mnie widac..
A ruchy dzidziulca poczulam koncem 14tyg wiec chyba dosc wczesie, na pewno wczesniej niz w pierwszej ciazy. Teraz kopie juz bardzo mocno i czuje go/ja codziennie :-)

kurcze nie wiem co z moim suwakiem..

reklama
Martitko kochana ja z mężem prowadzę firmę dlatego stąd te późne godziny, on nie chce mnie tyle trzymać, ale ostatnio najważniejsze funkcje wolę wykonywać sama zanim ktoś zacznie to robić za mnie:) Muszę wszystko doprowadzić do ładu i składu:D:D:D:D

Niestety Pajeczko nie otworzę linka bo nie jestem zarejestrowana:)

Penny witaj w gronie sierpnióweczek:D

Rozalko
gratuluję psiapsiółki:D

Milusiu ale gdzie nie jestes zarejestrowana? bo ja na tej stronce sie w ogóle nie logowałam

Cześć!
Wpadłam, poczytałam co u Was-widzę, że wiosna w pełni:tak: U nas też dzisiaj było pięknie-Basia po męczącym dniu na dworze migiem zasnęła wieczorem, mimo że w południe też spała-ale nie ma to jak wybiegane dziecko:blink:
Małe w brzuszku dało dziś o sobie znać w szkole-o dziwo, bo na lekcji cały czas prawie jestem w ruchu i wtedy zazwyczaj sobie grzecznie śpi, a dzisiaj miało dłuższą pobudkę;-):-D
Pati-super, że płeć potwierdzona:tak:
Kiniusia-gratulacje dla siostry i dla Ciebie ciociu:tak: Jak ja bym też chciała rodzić naturalnie ze znieczuleniem-niestety nierealne we Wrocławiu:sorry2:
Rozalka-Dziewczynka-będziesz więc miała parkę-świetna wiadomość-gratuluję:tak:
Penny-witaj:-)

noo i jest suwak :biggrin2: :biggrin2:

ja Was dziewczeta chyba nigdy nie nadrobie, za duzo stron do czytania :zawstydzona/y:
ale mam nadzieje ze dacie mi troche czasu zebym mogla sie wciagnac w temat :-)

a teraz juz kierunek lozko.
DOBRANOC!

dzień był pasjonujący i dłuugi. Ethele- ciuszków nie kupiłam, bo dzisiaj było nieźle już przebrane. Na razie skupie się chyba na kupnie innych akcesoriów, a ciuchy tylko jak mi coś wpadnie.

No i gratuluję córek, synów siostrzenic i siostrzeńców!!!

Nowe osoby na forum witam również :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się weekendowo ;-) Weekend się zaczoł więc od razu pogoda się pogorszyła :-( Ja czekałam na wypłatę myślałam, że dostane przelew wczoraj i dzisiaj pojedziemy na większe zakupy, a tu d... echh
dzisiaj wogóle dzień, a raczej noc warjata... Mam w domu dwa koty, a raczej kotkę i kocura który właśnie uświadomił sobie, że jest mężczyzną skończył 7 mc, a moja rasowa kicia dostała rui więc póki mu jajek nie utnę muszę je izolować i przez to miałam całą noc miałczącą kicie przy sobie i nie dała mi pospać, wstałam o 5 rano :szok: Ech a miało być tak pięknie :-)

Rozalko Gratuluje córci :-) mamy ten sam dylemat jak dać księżniczką na imię:confused: Wczoraj z mamą siedziałam kilka godzin szukając imion i nic mi się nie podoba, za to babci miliony imion się podobają :baffled: Ech zobaczymy czy M mi coś pomoże :tak:

Miłego dnia :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry