reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.
Buziaki

Tak Natko:)
Gastone, bidulko kochana, gdzieś przeoczyłam wątek, że tak cierpisz, współczuję CI bardzo, ale na pewno silna z CIebie kobieta, ja mam alergiczny nieżyt nosa i czasami mam mega doła z tego powodu - nocne duszenia itp.
Ale z tchawicą to już inna sprawa. Trzymam kciuki kobietko.
Buziaczki

P.S. Siedzę w biurze, ręce mi się pocą i umieram ze strachu przed wizytą....... Aż mnie cały brzuchol boli
:-D:-D nie ja cierpie kochana tylko chyba tygrysiatko.Ja nie choprowalam od 7 lat.:-D
Cześć Dziewczyny.

W poniedziałek dowiedziałam się,że jestem w ciązy po raz drugi,wypada termin sierpniowy więc niesmiale zaglądam do was :)

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!!

Dziś mam wizytę u mojego gina który ma potwierdzić to co zobaczyłam na teście :)

Pozdrawiam wszystkie!!
Gratulujemy!
a ja leżę i leże i leżę i kaszlę i kaszlę i kaszlę...mam doła z powodu krwawień...:-(:-(wracam do łóżka
niedługo synuś przyjdzie z przedszkola :)

Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.
Buziaki

.....tak mi przykro.

joamar szkoda i przykro ale jak widzę Twoje podejście to widzę silną kobietę i wiem że dasz radę i mam nadzieję że szybciutko nabierzesz sił i następnym razem będzie wszystko oki:tak:

gratulacje dla nowych sierpniówek:tak::tak:
lista sierpniówek się wydłuża i oby tak było:tak:

joamar jeju...:-(( współczuję... Trzymam kciuki, byś szybko się pozbierała i zabrała za staranka.

A wszystkim dziewczynom , które idą dziś na usg i badania= POWODZENIA!!

a ja leżę i leże i leżę i kaszlę i kaszlę i kaszlę...mam doła z powodu krwawień...:-(:-(wracam do łóżka
niedługo synuś przyjdzie z przedszkola :)

Ja z infekcją walczę od środy 9.12,od soboty mam antybiotyk,niestety zbyt poważna infekcja i dlatego też jeszcze bardziej się zdziwiłam ze jestem w ciązy....ale podobno infekcja pomaga w zagnieżdżaniu..:tak:

Tygrysiątko to leż ładnie i kuruj się!!!!Może krwawienia miną co?

Buziaki

Współczuje i mocno przytulam!!!A na przyszłość powodzenia!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Joamar, bardzo mi przykro :-(

Gratuluję nowym sierpnióweczkom i witam Was wśród Nas.:tak:

Dziewczyny, które dzisiaj mają wizytę u gina lub USG, do raportu i chwalić się :tak:

U mnie dzień jak co dzień, mdłości znacznie mniejsze, ale straszna senność dokucza, choć dla mnie to lepiej. Jak śpię, to nie widzę i nie słyszę moich teściów, którzy dzisiaj Nam zrobili kolejną awanturę za free :szok::wściekła/y::-(
Poza tym przez cały dzień troszkę sprzątałam, ale co chwilę odpoczywałam, bo mi się oczy same zamykały.
Buziakuję Was dziewczynki :-)

Esch, jak po wizycie?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry