Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tylko raz kopniaka poczulam- wczoraj. a tak to tylko smyranie. i mala tez nisko lezy bo jak lekarz robil usg to az pod talerze biodrowe probowal wejsc bo tak sie schowala.

i ile juz wam przybyło od początku?? 

Wiatm dziewczynki :-) Jak tam Wielki Czwartek ?
Mam takie pytanko. Ile cm macie w pasie?? Wiem ze to indiwidualna sprawa i odwód zalezy od tego jakim sie było przed ciąża. Ale tak z ciekawości mozna sie pochwalici ile juz wam przybyło od początku??
Buziaki słodziutkie :*
witam!
Ja dziś gorzej sie czuję niż wczoraj brzuch mnie boli jakbym tam kamienie nosiła,bez nospy się nie obyło
staram się leżeć ale muszę co chwila biegać do kuchni bo mam bigos na gazie i muszę go pilnować żeby się nie spalił. sprzatać mi się nie chce i wogóle mam taki nastrój że te święta mogłyby dla mnie nie istnieć
od rana wciąż ryczę a moje M mogłabym udusić tak mi gra na nerwach!!!!!!!!!!!!!!
Jeju ale mi ochoty na bigos narobiłaś ;p Musze sobie zrobic bo nie wytrzymam ;D
za mną juz chodził cały tydzień więc dziś mięsko smażyłam,grzybki suszone wrzuciłam i jest pyszny zapraszam![]()