Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się poniedziałkowo :-)
Shyla, Kiniusia kciuki za wizyty zaciśnięte
Polianno nie podejmuj decyzji z karmieniem zbyt pochopnie. Studia zaoczne wyglądają trochę inaczej niż sobie to wyobrażamy zanim je zaczniemy ;-) Moja koleżanka odciągała pokarm w przerwach i dała radę. Poza tym przecież zajęcia są co dwa tygodnie, a nie codziennie. Ja Ci proponuję się wstrzymać z taką decyzją, a jak będzie Ci ciężko to wtedy odstawisz małą. I nie bój się studiowania, nie jest to takie złe
Pajka tulam mocno....
Aguś1981 witamy na BB
Ethele wg "Ciężarówką przez 9 miesięcy" zaczynasz III trymestr!!! Ale fajowsko

Hihih zawsze Ciebie obserwuję, bo jak Ty zaczniesz to już zaraz i reszta dołączy 

A u mnie pogoda do bani, nie będę dziś nigdzie wychodzić... Dopiero wieczorem z M na zakupy pojedziemy...
Teraz wezmę się trochę za kosmetykę mojej pracy mgr, bo jak tylko promotor da o sobie znać (taki zgrywusek z niego, że go widzę dwa razy w roku
) to od razu mu zawiozę do zatwierdzenia 
Miłego dzionka Kochane :-)
Shyla, Kiniusia kciuki za wizyty zaciśnięte

Polianno nie podejmuj decyzji z karmieniem zbyt pochopnie. Studia zaoczne wyglądają trochę inaczej niż sobie to wyobrażamy zanim je zaczniemy ;-) Moja koleżanka odciągała pokarm w przerwach i dała radę. Poza tym przecież zajęcia są co dwa tygodnie, a nie codziennie. Ja Ci proponuję się wstrzymać z taką decyzją, a jak będzie Ci ciężko to wtedy odstawisz małą. I nie bój się studiowania, nie jest to takie złe

Pajka tulam mocno....
Aguś1981 witamy na BB

Ethele wg "Ciężarówką przez 9 miesięcy" zaczynasz III trymestr!!! Ale fajowsko

Hihih zawsze Ciebie obserwuję, bo jak Ty zaczniesz to już zaraz i reszta dołączy 

A u mnie pogoda do bani, nie będę dziś nigdzie wychodzić... Dopiero wieczorem z M na zakupy pojedziemy...
Teraz wezmę się trochę za kosmetykę mojej pracy mgr, bo jak tylko promotor da o sobie znać (taki zgrywusek z niego, że go widzę dwa razy w roku
) to od razu mu zawiozę do zatwierdzenia 
Miłego dzionka Kochane :-)

czy któraś z Was tez tak miała??

poza tym na jutro jakieś przymrozki zapowiadają heh. Mała wczoraj zrobiła sobie chyba dzień lenia, bo ze 2 razy kopneła i tyle, ale dziś z rana zdąrzyła nadrobić