Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi lekarz mówił ze mam go brać do końca ciąży , ale do którego tygodnia to nie mam pojęcia .Słuchajcie od kilku dni mam o tym napisać, ale pamięć już nie ta… Coś gdzieś czytałam, że pod koniec ciąży nie powinno się brać kwasu foliowego, gdyż najnowsze badania wskazują, że może się on (brany w tym okresie) przyczynić do rozwoju astmy u dziecka w późniejszym okresie oczywiście. Ale że było to takie niekonkretne, odpuściłam sobie te informację. No i kilka dni temu moja mama (pracuje w szpitalu) dzwoni do mnie, że koleżanka z pracy przyszła i mówi jej o tych badaniach, że to między 30 a 36 tygodniem nie powinno się brać kwasu foliowego. Problem polega na tym, że chyba wszystkie suplementy dla kobiet w ciąży go zawierają. Słyszałyście coś o tym?
a z nospy to drotawertyna przenika przez łożysko. A dawali mi ją podczas pobytu w szpitalu, bo miałam twardy brzuch a jak napisali w wypisie: skurcze macicy zagrażające poronieniem -ale szczerze mówiąc skurczy nie czułam.
a koleżanka trojaczki - no proszę jaki cud od Boga - a jak płciowo się to rozłożyło?8-10 dziennie
sporo
odczuwa któraś też ten ból?dziewczyny kupiłam sobie buty czarne dałam 140 zł i wyobrazcie sobie nie moge w nich chodzic bo tak farbują, ze szok i jestem ciekawa czy da sie je reklamować. Babka mi powiedziała,z e mozna, ale nie wiadomo jaka bedzie decyzja a ja w butach nie moge chodzic bo mam po nich wszystko tak zafarbowane, ze szok, ze nawet nóg nie umiem domyć
W tym przypadku odpowiada za but sprzedawca i w tym momencie jesteś na przegranej, bo możesz zgłosić tę sprawę do pihu, ale sprzedawca musi zgodzić się na przeprowadzenie sprawy przed sądem polubownym (zazwyczaj odmawia) . Pozostaje założenie sprawy cywilnej co wiąże się oczywiscie z dużymi kosztami :-( Dla pocieszenia powiem Ci, że częściej naprawiają buta tzn. smarują go jakimiś preparatami na jakiś czas to pomaga :-) Gdyby odrzucili Ci reklamację, to kup sobie w aptece "kwas mrówkowy" czy coś takiego i sama wysmaruj tym buta - podobno pomaga(opinia klientek)
[B pisze:pati1982[/B];5339021]Hej laseczki
Długo mnie nie było, ostatnio tylko was podczytuję, a nic nie piszę więc przepraszam że egoistycznie zacznę od siebie ale jestem w lekkim szoku
Właśnie wróciliśmy od lekarza i z naszej 100% córeczki Michaliny zrobił nam się SYNEKszok normalnie, myślałam że nie wstanę z tej kozetki po usg
Lekarz się nas pyta: "co to ja ostatnio pani wmawiałem że będzie?" na moje stwierdzenie że córka odpowiedział : "ale chłopca też pani weźmie?:-)" i na zdjęciu jak nic mały pindolek i jajeczka
szok... W każdym razie dzieciaczek zdrowy, waży 820g, zmierzyć się nie dał bo akurat strasznie się kręcił i kopał
Mały urwis nam rośnie, nie ma co. Wyniki mam dobre, troszkę się martwiłam czy glukoza wyjdzie dobrze, ale wyszła ładnie bo na czczo 77,00 mg/dl a po obciążeniu 104,00 mg/dl. Następna wizyta za miesiąc i aż się boję czego tym razem się dowiemy
No a teraz idę czytać co tam u was się dziś działo. Emocje już powoli opadają
![]()
poprostu trzeba czekać na niespodziankę
oczywiscie cala obolala bo zasnelam na sofie skulona
ale mezus potem pomasowal plecki i bylo lepiej..