reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

ogolnie czekolada to powoduje :tak:
ja wiem, ze nie powinno sie jesc wątróbek i takich pasci jak i mięsa surowego bo mozna toxoplazmy sie nabawic

reklama
a ja biore kąpiele, ale nie za gorące takie no srednie co pare dni a tak szybki prysznic

Milusia pierwsze słysze, zeby jaja szkodzily, ja usłyszałam od położnej , ze jesc jaja mozna

Oczywiście można (bardzo dobrze ugotowane) ale nie na miękko i niedogotowane, czyli np. jajecznice, oraz kremy gdzie jaja mogą występować na surowo :)
Nie można jeszcze serów pleśniowych wszelkiego rodzaju:)

Kochane a ja nic żadnych specjalnych smaków... nudności... śpie nadzwyczaj dobrze ale dużżżoooo :) zapach perfum niektórych mnie odrzucają ale generalnie wszystko ok...
hmmmmm?! to już sama nie wiem czy dobrze czy nie?!
a jestem w 10 tyg i od samego początku nic... gdyby nie spóźniający sie okres o bym nie wiedziała że w ciąży jestem...:sorry2::sorry2:

Kurde nie robcie mi przykrosci:-(jeszcze tyle pysznej pasztetowej mam lodowce:szok:a co do surowego miesa, wedlin, owocow morza to tez czytalam, ale o pasztetowej i nic nie slyszalam wiec moze jest nadzieja:confused:Letnia kapiel to dla mnie profanacja:-DKapiel musi byc jak dla mnie goraca zeby mozna bylo dlugo sie moczyc:tak:

Basiu powinnas sie cieszyc, ze na razie fasolinka daje Ci troche wytchnienia:tak:Pewnie pozniej sie odezwie:-Dja juz tydz po braku okresu wiedzialam co sie swieci, choc to moja 1 ciaza, od razu dala fasolka o sobie znac:tak:

Ja ostatnio godzinę moczyłam się w bardzo ciepłej wodzie:) Nie ma nic lepszego, brzuch mnie tak nie bolał, pęcherz też dał o sobie zapomnieć., cud, miód, malinka

uuummmmm placuszki:)wyśmienite...czekolady fujjjjjjjjjjjjj!!!!okropieństwo już też wolę żelki takie kwaśne:-pteraz mam ochotę na krakersy:)

Jakos boje sie zaryzykowac bo znajoma wziela kapiel w goracej wodzie i na 2 dzien dostala plamien.Pewni przesadzila z temperatura. Kazdy ma inne pojecie ciepla:tak:Dla mnie goraca to wrzatek prawie ze. Jestem wiecznie nie dogrzana:-( Nie musialo byc od tego, mogl byc przypadek. Tak bym wrzucika zadek do wanny:tak:pomarzyc mozna:tak:

Jakby nas teraz ktos poczytal to by sie niezle usmial:-pJa sama sie usmialam:tak:Zycie ciezarnej jest kolorowe, zawsze jakies atrakcje. Ja zaraz zrobie sobie frytunie:tak:Moglabym jesc ziemniaki tonami:tak:

reklama
Do góry