Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, w podobnym czasie córka mojej kuzynki - też 6 razy a na koniec mój brat - 6 razy
po zdanym egz stwierdził "kurcze czy my w tej rodzinie musimy mieć takie kiepskie statystyki???"
tak więc na pewno się uda...A może zrób tak jak radzi Black? Dużo osób tak robi i w innym ośrodku nie ma problemów.
wrzuć przepis na wątek kulinarny plisss
w 28 tc ważył 1020 g

40 lat sie leczyła na bezpłodność i po in vitro zaszła.
Heloł kobietki:-)
Właśnie dostałam karte z DOZ i małe rozczarowanie... czekałam bo myślałam, że z nią przez net też zrobię tańsze zakupy, a tu jest napisane, że nie dotyczy zamówień w aptece internetowej... prawda to?
Sprawdzałyście co się bardziej opłaca? W internetowej czy z kartą osobiście w aptece? Z kartą jest rabat tylko na produkty z katalogu, nie?
a dzisiaj zamówiłam sobie tą drugą do programu mama i ja czy cos takiego także będę miała dwie.Heloł kobietki:-)
Właśnie dostałam karte z DOZ i małe rozczarowanie... czekałam bo myślałam, że z nią przez net też zrobię tańsze zakupy, a tu jest napisane, że nie dotyczy zamówień w aptece internetowej... prawda to?
Sprawdzałyście co się bardziej opłaca? W internetowej czy z kartą osobiście w aptece? Z kartą jest rabat tylko na produkty z katalogu, nie?