reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie kochane...

Późno już, ale dziś moja szkoła rodzenia przedłużyła się do 3 godz:szok: no i dopiero teraz siadam zajrzeć co tam u Was...:tak::tak: Jak zobaczyłam, że od Pajki jest jakaś wiadomośc na gorącej lini to ciśnienie mi się podniosło, bo już myślałam, że któraś rodzi:-) ufff

Ola_ no to powodzenia na szkole rodzenia:-):-) Na prawdę dla mnie fajna sprawa...tym bardziej temat opieki nad dzieckiem. Ja też ostatnie pranie dziś zrobiłam i już NIC A NIC dla Olka nie kupię:-p:-p:-p Słowo harcerza:-D

Alaa gratulacje dla męża:-D I oczywiście ściskam baaardzo mocno kciuki za Twoją obronę:-)

fiuufiuu POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko boska, żebyście z tych stresów nie urodziły:tak::tak:

Będziemy na sierpniówkach jutro świętować. Alaa i fiuuufiuu STAWIAJĄ:-p:-p:-p:-p

monika8112 super, że zakupy udane:tak: No i najwyższy czas wybrać swój wózek - JEDO to świetna decyzja:-) Ja w środę powinnam wózeczek mieć!!!! Chce już go zobaczyć:tak::tak:

riba_1 no i na taką informacje czekałam:tak::tak::tak: Na prawdę się cieszę, bo zachowanie Twojego pracodawcy było nieludzkie:no::no::no: Trza Wam świętować:-p:-p

navijka nigdy w życiu dyni nie jadłam:eek::eek:

Bogusia86
super, że zakupki udane...

polianna witaj piękna:tak::tak: Farbujesz te włoski czy nie? Jaka decyzja? No i moja szafa też woła o pomstę, ale poczekam aż po porodzie zejdę z wagi...teraz pozostaje kupowanie dodatków:-) Torebek, szali itd.:-p

Ciamajdka powodzenia na wizycie - i KONIECZNIE -daj znać co i jak.:-) Nie ma że koleżanka była:-p teraz jak rodziców nie ma musisz - powtarzam musisz :-p:-p być z nami na bieżąco:-D:-D:-D

Natka. jedna z ważniejszych książek w moim życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ją po prostu trzeba w swojej biblioteczce mieć:tak:

andzia1987
u mnie to temat rzeka, od początku ciązy próbuję zdać:eek::eek: Już 4 próby były... no ale u Ciebie MUSI być inaczej - powodzenia:tak:

Nie napisalam tego,żeby Was dołować czy straszyć - wiadomo,że tam była sytuacja dość jasna bo nerek nie było na usg i dodatkowe badania to potwierdziły ale tragedia straszna,jakoś się otrząsnąc nie mogę.

andzia1987- życzę powodzenia więc :) Tak trzymać!

ehtele - coś zrobić muszę :) i mam taki plan,żeby na początku lipca się wybrać do fryzjera bo kolor..no właśnie.Coś mi farby nie trzymają i ciemnieję z dnia na dzień (a nie cierpię takiego wypłowiałego,mdłego koloru). Zastanawiam się nad jakimś baleyagem ale naturalnym żebym nie musiała co 3 tygodnie chodzić na odnowienie. Hmm..muszę czegoś w necie poszukać żeby się zainspirować.

Ostatnia edycja:
to jeszcze ja odpisze i juz naprawde zmykam :P
Polianna przykre to co piszesz o kuzynce :( niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu ja staram sie o takich rzeczach nie myslec, nie czytać ani oglądać (szczególnie reklam TVN) bo to zawsze mi siada na psychice i zaczynam sie stresować, a teraz chcę się cieszyc, ze jestem w ciązy :)
Ciamajdko kciukaski zaciśnięte za wizytę
FiuFiu.Alaa trzymam kciuki za znady egzamin
Ehtele no ja juz chyba zaczynam panikować bo za niedługo zaczniemy się rozpakowywać

PIERWSZA!!!!!

Co Wy tak długo śpicie? :-D:-D Wstawać kobitki, trzeba pranie zrobić, coś tam poprasować, obiady ugotować, dzieci wyprawić do przedszkola, zakupy zrobić:-p:-p

Ja dziś mykam do ortodonty na 10:30. Potem muszę zająć się truskawkami - trzeba troszkę zaprawić...a pogoda niezbyt...ale przynajmniej duszno nie jest...

polianna zmiany jak najbardziej - zrób sobie właśnie taki naturalny baleage - ale nie ciemny kolor!!!!!:tak::tak:

Druga!!!!!!!!!!!:)))
dobra a teraz jak już sie zameldowałam to napiszę co nie co poprzez edycję:) hahaha(byłabym kurna pierwsza ale się zaczytałam...;-))

no więc tak..
DZIEKI ZA TRZYMANIE KCIUKÓW... stresa mam, bo ostatnie dokładne USG miałam w szpitalu i niestety nic z niego nie wiem, a to z którego coś pamiętam to było w 22 tyg ciąży bodajże... także mam nadzieję, że wszystko dobrze się rozwija...

Polianno lepiej cosik z M.? Ty jestes brunetką? przecież wyglądasz jak rasowa blondynka(tylko bez skojarzeń z dowcipami):-D co do kuzynki.. nie będę o tym mysleć.. chociaż czasami mam tak koszmarnie czarne myśli, ehh..
FIUU ALAA kciuki zaciśnięte!!!
Andzia masz siłe kobietko, żeby jeszcze zdawać egzaminy:tak:powodzenia!
Ehtele żeby nie kupować to trzeba odłączyć neta i nie wychodzić z domu:))))
Pajko masz rację z tymi reklamami, maja za zadanie uczulić społeczeństwo na krzywdę.. ale kobiety w ciązy dostają od tego zawału z wylewem...
Fiuu wiadomo-streeesssssss.... ale zobaczysz po obronie jak Ci ulzy...:)))

no a ja wyprawiłam T. do pracy (jeszcze cała chodzę z tego powodu w skowronkach bo on codziennie przychodzi mega zadowolony), zjadłam śniadanie Was podczytując, jem teraz arbuza, żeby było mniej w lodówce:) i biore się za sernik, w międzyczasie posprzątam, później jade na pocztę odebrać paczkę (paczka ze stowarzyszenia), następnie lecę do PZU w sprawie zalania, później na wizytę, a później pędem do domu, bo będzie gość(a przed gościem zrobię sałatkę grecką).. no i w międzyczasie musze coś zjeść, ogolić się na łyso i poleżeć.. dam radę???

a jak!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Polianno jestem za jakąś zmianą. W takiej sytuacji najlepiej jest sie poradzić fryzjerki. Ja mimo, że szukam w necie inspiracji-jak przychodiz co do czego, to się okazuje, że w danej fryzurze wyglądałabym dziwnie. Z drugiej strony dobra fryzjerka to skarb na całe życie!

Większość już nie śpi ehtele- ja się stresuje...zwija mi kiszki :/

reklama
witam się dziewczęta!!!

niech wybaczą mi te, którym wczoraj zepsułam racuchowy obiad (jejku jaką mam strrraszliwą ochotę na nie!!!!!!!!) - już śpieszę na kulinarny wkleić przepis, żeby Wam się dziś udało :)

przedwczoraj na obiad miska racuchów, wczoraj na pierwsze i drugie śniadanie - dz9iś to już byłoby przegięcie co? zaraz zrobię sobie jakieś normalne kanapki... wagą już przegoniłam swój pułap 80 kg i nie liczę na cud - jestem wielorybem i wielorybem się ostanę :(:(:( nie ukrywam - mam przez to depresyjne stany, no ale nic nie poradzę. Dziś zamawiam Dukana i po porodzie będę się dietować intensywnie...

alaa, fiuu macie moje kciuki od wczoraj i po kopniaku w dupcię na szczęście. będzie dobrze, bo inaczej być nie może... zazdroszczę Wam, że już będziecie miały to wszystko za sobą :D uczone mądre główki Wy!

nie wiem jeszcze co u kiniusi i boję się zaglądac na gorącą linię - no ale ehtele nie zemdlała to chyba tylko znowu skurczybyki?

bogusia86, ehtele ALE WY MACIE STARE SUWACZKI!!!!

ehtele zanim pójdziesz do ortodonty pochwal się zakupkami :D:D daj nacieszyć oko :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry